ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Η Ένωση μας αποφάσισε σε μία συμβολική κίνηση, να ενισχύσει τις οικογένειες των μαθητών που πάνε για πρώτη φορά σχολείο, τα γνωστά σε όλους μας «πρωτάκια», με μία δωροεπιταγή των τριάντα (30) ευρώ ούτως ώστε μαζί με την αγάπη μας που τους συνοδεύει, το πρώτο τους τετράδιο και το πρώτο τους μολύβι να είναι δώρο από τους συναδέλφους του μπαμπά και της μαμάς.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Η Ένωση μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα συμμετάσχει στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία που διοργανώνει η ΠΟΑΣΥ στην Θεσσαλονίκη, στις 7 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 11:17

Τελικά υπάρχει ελπίδα

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών που είχαν ως αποτέλεσμα να θρηνήσουμε δεκάδες ανθρώπινες αθώες ζωές δεν ανέδειξαν μόνο την ασυνεννοησία, την έλλειψη σχεδιασμού, τα λάθη και τις παραλείψεις αυτών που είχαν την ευθύνη αλλά ανέδειξε και μία εικόνα που μας δίνει μία νότα αισιοδοξίας.
Η ανείπωτη εθνική τραγωδία που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφικές πυρκαγιές τόσο στην Δυτική Αττική και την περιοχή της Κινέτας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και της Ραφήνας, μας έχει συγκλονίσει όλους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας Νικόλαος δήλωσε χθες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση και τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη ότι, το κύριο πρόβλημα για την εγκληματικότητα είναι στην Δυτική Αττική, και ότι είναι η πιο προβληματική περιοχή στην Ελλάδα.
Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 11:21

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Η Ένωση μας ενημερώθηκε για την άμεση ανάγκη επισκευής υπηρεσιακού οχήματος του Α΄ Α.Τ. Αχαρνών.
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 10:39

Ψώρα στην Δυτική Αττική

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρουσιαστεί κρούσματα ψώρας σε κρατητήρια υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής.
Η προχθεσινή εγκληματική ενέργεια που έλαβε χώρα στα Άνω Λιόσια και στρέφονταν εναντίον αστυνομικών κατά την διάρκεια της υπηρεσίας, ανέδειξε και ταυτόχρονα καταδεικνύει πλήθος ερωτημάτων όσων αφορά την εγκληματικότητα αλλά και τις αντιδράσεις των θεσμικών παραγόντων της πολιτείας.
Σελίδα 1 από 19