ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Η Ένωση μας διοργανώνει και σας προσκαλεί στην παιδική παράσταση «Όλιβερ Τουίστ» που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Λαμπέτη (Λεωφόρο Αλεξάνδρας 106, Συκιές) την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15:30.
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 22:14

Σύλληψη από τα ΤΑΕ δυτικής αττικης

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφορικά με σημερινές, ανακριβείς αναφορές που βρέθηκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταδίωξη δραστών στην περιοχή του Ασπροπύργου και την δήθεν ‘’χωρίς αποτέλεσμα καταδίωξη’’, έχουμε να πούμε τα εξής:
Πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνάντηση του Υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:43

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ

Μετά τον προβληματισμό , τις αμφιβολίες και τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν από συναδέλφους κατά πόσο είναι ωφέλιμο υπηρεσιακά
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 10:22

Η Ένωση Δυτικής δίπλα στα παιδιά

Η Ένωση μας στα πλαίσια μιας συμβολικής κίνησης, έδωσε δωροεπιταγές 30 € σε μέλη της που τα παιδιά τους θα φοιτήσουν στην πρώτη Δημοτικού, έτσι ώστε τα πρώτα σχολικά τους εφόδια να είναι δώρο της Ένωσης μας που μαζί με τις ευχές και την αγάπη μας, να τα συνοδεύουνε σε αυτό το σημαντικό ξεκίνημα.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Η Ένωση μας αποφάσισε σε μία συμβολική κίνηση, να ενισχύσει τις οικογένειες των μαθητών που πάνε για πρώτη φορά σχολείο, τα γνωστά σε όλους μας «πρωτάκια», με μία δωροεπιταγή των τριάντα (30) ευρώ ούτως ώστε μαζί με την αγάπη μας που τους συνοδεύει, το πρώτο τους τετράδιο και το πρώτο τους μολύβι να είναι δώρο από τους συναδέλφους του μπαμπά και της μαμάς.
Με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Αυγούστου στο Θριάσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην ψυχιατρική κλινική επισημαίνουμε τα παρακάτω :
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 12:13

Περιπολικά για τους πολίτες

Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό της «παραχώρησης» υπηρεσιακού οχήματος το οποίο είχε στην κατοχή του ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, ευρισκόμενος σε άδεια, γεννώνται ερωτήματα τα οποία χρήζουν άμεσης απάντησης τόσο από την φυσική ηγεσία όσο και από την Διεύθυνση της εν λόγω υπηρεσίας
Σελίδα 1 από 23