ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕ
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 00:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕ

ΠΡΟΣ :  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

                                                                 

 Θέμα : « Ενημέρωση για την δικαστική διεκδίκηση αναδρομικής διαφοράς αποδοχών  »

          Συνάδελφοι ,

Δυνάμει των υπ' αριθμ. 2194/2014 και 2195/2014 αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣΤΕ κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές οι μισθολογικές περικοπές των στελεχών των σωμάτων ασφαλείας , οι οποίες επιβλήθηκαν με το Ν. 4093/2012.

 

Προκειμένου τα μέλη μας να εξασφαλίσουν το δικαίωμα  διεκδίκησης  του υπολοίπου των μισθολογικών τους διαφορών όπως αυτές προκύπτουν μετά την εφαρμογή του Ν. 4093/12 , η ΕΝΩΣΗ μας διερευνά το ενδεχόμενο πρότασης κατάθεσης, από όσα μέλη μας  το επιθυμούν,  ομαδικών αγωγών ενώπιον των αρμοδίων Διοικητικών Πρωτοδικείων,  με αίτημα την καταβολή αναδρομικά του συνόλου των οφειλομένων αποδοχών , λαμβανομένων υπ’ όψιν και των μισθολογικών-βαθμολογικών προαγωγών που προέκυψαν.

Εν όψει όμως του κινδύνου παραγραφής , σε συνεννόηση με το γραφείο του νομικού συμβούλου της Ένωσης και προς κατοχύρωση των μελών μας , προτιθέμεθα όπως υποβάλουμε , χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση  για τα μέλη μας, ομαδικό διακοπτικό αίτημα της παραγραφής προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους .

Εάν κάποιο από τα μέλη μας δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στην ως άνω αίτηση , θα πρέπει να μας ενημερώσει εγγράφως μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2014.

Η ΕΝΩΣΗ θα επανέλθει για το θέμα της δικαστικής διεκδίκησης , μετά την 8-1-2015 , ημερομηνία συζήτησης ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Σ.Τ.Ε , οπότε και θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαδικαστικές εν γένει ενέργειες που θα απαιτηθούν για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομαδική αγωγή .

 

 

 

 

                                                      Για το Δ.Σ.

                 - Ο -                                                                                                        - Ο -

             Πρόεδρος                                                                                         Γεν. Γραμματέας

 

 

 

 ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος                                                                    ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

 

Διαβάστηκε 600 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 11:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εκδήλωση Πάσχα »