ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»Εκδήλωση Πάσχα
Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 00:00

Εκδήλωση Πάσχα

Την Τρίτη  15 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00 , η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  , επιδεικνύοντας τις κοινωνικές της ευαισθησίες  , μοίρασε σε 34 μέλη μας με τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες αντίστοιχες δωροεπιταγές των 50 ευρώ .

 

   Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα σε συνεργασία και με αρωγή της επιχείρησης SUPER MARKET Σκλαβενίτης , που κατόπιν αιτήματός μας , και εις ένδειξη αλληλεγγύης , χορήγησε από πλευράς της δωρεάν 3 δωροεπιταγές ,συστοιχιζόμενη στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία συμπαράστασης , στους δύσκολους οικονομικούς χρόνους που διανύουμε με τη δραστική μείωση του βιοτικού  επιπέδου.

   Την εκδήλωση που έγινε στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ με την παρουσία μελών μας , των παιδιών τους  και φίλων της ΕΝΩΣΗΣ , τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος Δ.Α.Δ.Α κ. Χρήστος Δραγατάκης και  ο Υποδιευθυντής Υ.Δ.Δ.Α  κ. Αριστείδης Φουτάκης  , που απηύθυναν θερμό χαιρετισμό , συγχαρητήρια , εγκάρδιες ευχές και υποσχέθηκαν   την αμέριστη διάθεσή τους για συνδρομή στις δράσεις της ΕΝΩΣΗΣ μας.

   Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομη ομιλία-χαιρετισμό  του Προέδρου κ. Κουμπουλή , που αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους  σ΄ αυτή την  εκδήλωση χαράς και αγάπης , έδωσε δωροεπιταγές και ευχετήριες κάρτες  μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης.

   Το πιο ουσιώδες και σημαντικό λέχθηκε από τιμώμενο τρίτεκνο συνάδελφο μας που σε τόνο ειλικρινούς συγκίνησης και αυθορμητισμού είπε : …με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα ! ».

   Κεντρική σκέψη και φιλοσοφία της ΕΝΩΣΗΣ μας είναι η συνδρομή , συμπαράσταση και η βοήθεια προς το συνάδελφο σε μια εποχή κρίσης , ανέχειας και φθόνου προς τον μαχόμενο κοινωνικά και επαγγελματικά αστυνομικό.

  Η βοήθεια , συνεργασία και  συνδρομή όλων  μας είναι αναγκαία και απαραίτητη  για να μπορούμε να συνεχίζουμε.

   Εφέτος η Μεγάλη Γιορτή της Ορθοδοξίας , η Ανάσταση, ας  είναι Ανάσταση στις Καρδίες όλων  μας .     

Διαβάστηκε 592 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 12:16