ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 00:00

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/02/2015 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσής μας στο κέντρο διασκεδάσεως «ΕΝΑΣΤΡΟΝ». Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο  Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού μας κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος , ο Διευθυντής της Δ.Α.Δ.Α. Ταξίαρχος κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Χρήστος , ο Διευθυντής της Υ.Α.Δ.Α.  Αστ. Δ/ντης κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος , ο Υποδ/ντης της Δ.Α.Δ.Α. Αστ. Δ/ντης κ. ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ Ηλίας , ο Υποδ/ντης της Υ.Α.Δ.Α. Αστ. Υποδ/ντης κ. ΦΟΥΤΑΚΗΣ Αριστείδης , Αντιπροσωπείες των Ενώσεων Αθηνών – Βορειοανατολικής Αττικής – Νοτιοανατολικής Αττικής και Πειραιά καθώς και πλήθος συναδέλφων με τις οικογένειές τους.

Όσοι εκ των συναδέλφων κέρδισαν τα φλουριά που περιέχονταν στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που αγκάλιασαν με αγάπη αυτή μας την πρωτοβουλία, αγάπη η οποία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τους συναδέλφους σε επαγγελματικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.

Διαβάστηκε 689 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 12:15