ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»Έλεγχος ραδιενέργειας στα JEEP της Ο.Π.Κ.Ε.
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 14:52

Έλεγχος ραδιενέργειας στα JEEP της Ο.Π.Κ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

  Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης σχετικά με την έντονη ανησυχία πολλών συναδέλφων για το ενδεχόμενο τυχόν ύπαρξης ραδιενέργειας στα οχήματα τύπου JEEP

που παραχωρήθηκαν, πολλά εξ αυτών, στις ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. Δυτικής Αττικής και τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Κόσσοβο, και προς αποφυγή και εξάλειψη κάθε ανησυχίας σας γνωρίζουμε οτι, όπως ενημερωθήκαμε από τη Υποδιεύθυνση Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (Δ.Α.Α.) μετά από ενέργειες του προϊσταμένου της εν λόγω Υπηρεσίας αλλά και κατόπιν εντολής του Διευθυντή της Δ.Α.Α. Υποστρατήγου κ. Παπαζαφείρη Χρήστου, έχει διενεργηθεί ενδελεχής έλεγχος από ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) παρουσία και του Διευθυντή της εν λόγω Υπηρεσίας κατά τον οποίο τα εν λόγω οχήματα ελέγχθησαν όχι μόνο για ραδιενέργεια αλλά και για τυχόν έκθεση τους και σε άλλου είδους ακτινοβολία κατά τον οποίο δεν προέκυψαν ευρήματα.

   Η Ένωση μας όπως στηλιτεύει τα κακώς κείμενα κατά τον ίδιο τρόπο οφείλει και συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους που προέβησαν στην ανωτέρω ενέργεια αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την υγεία των συναδέλφων.

 

                                                          

 

 

 

                                                            Για το Δ.Σ.

                 - Ο -                                                                                                        - Ο -

             Πρόεδρος                                                                                         Γεν. Γραμματέας

 

 

 

 

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                                                              ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος

 

 

 

Διαβάστηκε 854 φορές