ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»Ετήσιος χορός της Ένωσης μας
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 14:00

Ετήσιος χορός της Ένωσης μας

Χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες και με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση των συναδέλφων και των οικογενειών τους πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Οι συνάδελφοι διασκέδασαν με τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά και του Νότη Σφακιανάκη, δύο κατά κοινή ομολογία κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, με το κέφι να παραμένει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Προϊστάμενος του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΆΚΗΣ Μιχάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. ΓΕΡΑΚΑΡΆΚΟΣ Γρηγόρης και αντιπροσωπείες των Ενώσεων της Αττικής.

Η Ένωση μας ευχαριστεί όλους τις συναδέλφους και τις οικογένειες τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και για τη μεγάλη τους ανταπόκριση για ακόμα μια φορά και δεσμεύεται οτι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες εκδηλώσεις με σκοπό την ενδυνάμωση σχέσεων φιλίας μεταξύ των συναδέλφων αλλά και τη διασκέδαση-ψυχαγωγία τους στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Διαβάστηκε 1521 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 14:39