ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»Τι δεν είπε ο Καλιγούλας
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 15:57

Τι δεν είπε ο Καλιγούλας

     Ότι το συνδικαλιστικό κίνημα στην Αστυνομία έχει προσφέρει πολλά τόσο στους αστυνομικούς όσο και στον Oργανισμό τον ίδιο αλλά και γενικότερα στην Ελληνική κοινωνία είναι αναμφισβήτητο και αυτό είναι αποδεκτό ακόμα και από αυτούς που διαχρονικά διαφωνούσαν με την ύπαρξη του. Ακόμα και τα λάθη, οι αστοχίες, οι υπερβολές του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν με αρνητικό πρόσημο αφού η θετική πλευρά του εξασφαλίζει μια καθημερινότητα για τους εργαζόμενους αστυνομικούς με αξιοπρέπεια, με σεβασμό τόσο στα ανθρώπινα δικαιώματα όσο και στην αποστολή τους.       

 

                   

      Τα προβλήματα, οι ανησυχίες, οι διεκδικήσεις, οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες   πρέπει και να αναδεικνύονται, να προβάλλονται και να δημοσιοποιούνται  έτσι ώστε και όλοι να γνωρίζουν αλλά και να τύχουν μιας πορείας για την υλοποίηση τους. Το πρόβλημα γεννάται όταν χάνεται ο στόχος-το μέτρο και η αποστολή ορισμένων οι οποίοι θέτοντας άλλους στόχους από τους παραπάνω(προσωπική προβολή) αυτοεξεφτελίζονται, φτάνοντας τα όρια του γελoίου και της μωρίας συμπαρασύροντας και τους θεσμούς τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπούν, καθώς δυστυχώς αδυνατούν να ξεχωρίσουν το φτύσιμο από τις σταγόνες μιας ανοιξιάτικης βροχής.

 

Υ.Γ. καλό είναι κάποιοι προτού μιλήσουν να βουτάνε την γλώσσα τους  στο μυαλό, το πρόβλημα ανακύπτει όταν δεν υπάρχει το μυαλό(αυτό δεν το είπε ο Καλιγούλας)

 

                                                                                    Για το Δ.Σ.

 

 

 

- Ο -                                                                      - Ο -

      Πρόεδρος                                                        Γεν. Γραμματέας

 

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                       ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος

Διαβάστηκε 403 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 19:38