ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 16:03

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

 

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βράβευσε υπαξιωματικούς του Στρατού Ξηράς για τις ενέργειές τους στον Έβρο

 

«Συνέβαλαν στην απαγόρευση της μαζικής παράνομης εισόδου ατόμων και στη διασφάλιση των συνόρων της Ελλάδος - ΕΕ»

 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βράβευσε την Πέμπτη (11/6) υπαξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, που με τις ενέργειες τους βοήθησαν σημαντικά στην διασφάλιση των συνόρων του Έβρου. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν, υπό την παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο ΕΜΘ αρχιλοχίας (ΠΖ) Τριαντάφυλλος Λοκαρίδης, και ο αρχιλοχίας (ΤΘ) Χρήστος Πεχλιβανίδης της δυνάμεως της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ»(XVI M/K MΠ).

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι παραπάνω υπαξιωματικοί ως επικεφαλής της Διμοιρίας Κατασκευών της XVI M/K MΠ, προέβησαν με το υπόλοιπο προσωπικό της στην κατασκευή και τοποθέτηση κωλυμάτων στην περιοχή του Επιτηρητικού Φυλακίου 1(ΕΦ 1), καθώς και στην άμεση αποκατάσταση του συνόλου των φθορών που προκλήθηκαν κατά μήκος του αποτρεπτικού εμποδίου στο Προγεφύρωμα Κάραγατς του Νομού Έβρου, το χρονικό διάστημα από 28 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου 2020.

Με τον τρόπο αυτό συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην απαγόρευση της μαζικής παράνομης εισόδου πλήθους ατόμων και στη διασφάλιση των συνόρων της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εργαζόμενοι κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες υπό τη ρίψη δακρυγόνων, καπνογόνων και λίθων και με σημαντικό κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Στους βραβευθέντες υπαξιωματικούς όπως και στο υπόλοιπο προσωπικό της Διμοιρίας Κατασκευών της XVI M/K MΠ έχει απονεμηθεί ηθική αμοιβή και από το ΓΕΣ για το έργο το οποίο προσέφεραν.

 

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

Υ.Γ.1: Προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας: ειναι προφανές ότι η βράβευση  των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων καλώς έγινε και ακόμα καλύτερα έκανε ο Αρχηγός ΓΕΘΕΑ και το ΓΕΣ

 

Δεν σκεφτήκατε, δεν θέλατε, δεν σας ενδιαφέρει να πράξετε κάτι ανάλογο και για τους αστυνομικούς ή αναμένετε και εσείς να το κάνει πράξη ο Σταϊκούρας;       

 

Πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε;

 

Υ.Γ.2: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ

 

 

 

                                                      Για το Δ.Σ. 

 

- Ο -                                                                      - Ο -

      Πρόεδρος                                                        Γεν. Γραμματέας

 

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                       ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος

Διαβάστηκε 125 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 16:23