ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:43

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ

Μετά τον προβληματισμό , τις αμφιβολίες και τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν από συναδέλφους κατά πόσο είναι ωφέλιμο υπηρεσιακά
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 10:22

Η Ένωση Δυτικής δίπλα στα παιδιά

Η Ένωση μας στα πλαίσια μιας συμβολικής κίνησης, έδωσε δωροεπιταγές 30 € σε μέλη της που τα παιδιά τους θα φοιτήσουν στην πρώτη Δημοτικού, έτσι ώστε τα πρώτα σχολικά τους εφόδια να είναι δώρο της Ένωσης μας που μαζί με τις ευχές και την αγάπη μας, να τα συνοδεύουνε σε αυτό το σημαντικό ξεκίνημα.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Η Ένωση μας αποφάσισε σε μία συμβολική κίνηση, να ενισχύσει τις οικογένειες των μαθητών που πάνε για πρώτη φορά σχολείο, τα γνωστά σε όλους μας «πρωτάκια», με μία δωροεπιταγή των τριάντα (30) ευρώ ούτως ώστε μαζί με την αγάπη μας που τους συνοδεύει, το πρώτο τους τετράδιο και το πρώτο τους μολύβι να είναι δώρο από τους συναδέλφους του μπαμπά και της μαμάς.
Με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Αυγούστου στο Θριάσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην ψυχιατρική κλινική επισημαίνουμε τα παρακάτω :
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 12:13

Περιπολικά για τους πολίτες

Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό της «παραχώρησης» υπηρεσιακού οχήματος το οποίο είχε στην κατοχή του ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, ευρισκόμενος σε άδεια, γεννώνται ερωτήματα τα οποία χρήζουν άμεσης απάντησης τόσο από την φυσική ηγεσία όσο και από την Διεύθυνση της εν λόγω υπηρεσίας
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 13:35

Μετά τους κοριούς οι ψύλλοι

Πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί από συναδέλφους του Α’ Α.Τ. Αχαρνών ότι το αστυνομικό τμήμα έχει κυριολεκτικά «καταληφθεί» από ψύλλους από το υπόγειο του τμήματος μέχρι και την οροφή του με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τους αστυνομικούς όσο και τους πολίτες που το επισκέπτονται.
Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον Δυτικό Τομέα Β’ Αθήνας κυρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νάντια επισκέφτηκε τα γραφεία της ένωσης μας.
O υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Δυτική Αττική κ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ Μηνάς επισκέφθηκε τα γραφεία μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς, αλλά και την αστυνόμευση στην Δυτική Αττική.
Σελίδα 1 από 23