Είστε εδώ:Αρχική

Παρακολουθήστε τον Πρόεδρο της Ένωσης Δυτικής Αττικής, Σταματάκη Γιώργο στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τηλέμαχου Σαντοριναίου στα Παραπολιτικα Fm 

Παρακολουθήστε τον Γιώργο Σταματάκη στην εκπομπή Αταίριαστοι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, να μιλάει για την καθημερινή αφαίμαξη των Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής και την διάθεση των δυνάμεων της περιοχής σε ενισχύσεις  άλλων υπηρεσιών εκτός Δυτικής Αττικής και στις φυλάξεις επισήμων και στόχων 

Διαβάστε την τοποθέτηση του Προέδρου της ΕΑΣΥΔΑ, Σταματάκη Γεωργίου στην Ημερίδα κατά της εγκληματικότητας στην περιοχή των Αχαρνών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Θέατρο Αρχελάου.

Η Ένωση μας δέχθηκε πολλά ερωτήματα σχετικά με την μισθοδοσία του μηνός Φεβρουαρίου και τι ακριβώς θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτή. 

Είναι η τελευταία απάντηση της Ένωσης μας προς το bloko.gr και τον κ. Καραϊβάζ όσο και αν προκληθούμε επειδή απλά πιστεύουμε ότι όλοι κατάλαβαν τι ακριβώς επιχειρήθηκε. 

Κινήσεις εντυπωσιασμού και επικοινωνιακά τεχνάσματα σε βάρος της κοινωνίας και των αστυνομικών

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 12:50

Χορηγία του Blue Sky

     Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής θέλει να ευχαριστήσει τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και ειδικότερα τον Πρόεδρο του, κ. Νικηφόρο Κισσανδράκη για την ευγενική χορηγία οκτώ (8) ηλεκτρικών σομπών προκειμένου αυτές να διατεθούν σε Αστυνομικά τμήματα της Δυτικής Αττικής.

Σελίδα 1 από 54