Είστε εδώ:Αρχική
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 12:28

Πεθαίνει η ασφάλεια

Διαβάστε το άρθρο της εφημερίδας "Τα Νέα" για την κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες ασφαλείας της Δυτικής Αττικής

Παρακολουθήστε τον Χρήστο Ναστούλη να μιλάει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τοποθέτηση των νεοπραχθέντων αστυφυλάκων στην Διεύθυνση μας,

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 13:42

Η Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. για τα τα Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών

  Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής αφουγκραζόμενη και ανταποκρινόμενη στις αγωνίες και τους προβληματισμούς των συναδέλφων

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 21:43

Ο Γρηγόρης Γερακαράκος στο ΕΜΕΙΣ

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Γρηγόρη Γερακαράκου στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ΕΜΕΙΣ.

Η Ένωση μας με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα την προηγούμενη Κυριακή από χούλιγκανς στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ-Λαμίας στο γήπεδο της ομάδος του Ατρομήτου στο Περιστέρι,

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 11:56

Χρυσοί οι παλεστές της Υ.Φ.Α.Α.

Νέες μεγάλες διακρίσεις για τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Υ.Φ.Α.Α. Στην πόλη Κλαϊπέντα της Λιθουανίας διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης Ενόπλων δυνάμεων 2017.

   Διεξήχθη με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας καθώς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας  TORNADO τα οποία οργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης καθώς και από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, και τον Ιστιοπλοϊκό  όμιλο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αντίστοιχα. 

   Σε ότι αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νικητές στην γενική κατάταξη ήταν οι πρωταθλητές Ευρώπης και αστυνομικοί-αθλητές της Υ.Φ.Α.Α., Νίκος Μαύρος και Αλέξης Ταγαρόπουλος, οι οποίοι πήραν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 

Σελίδα 1 από 49