Είστε εδώ:Αρχική

Παρακολουθήστε τον Χρήστο Ναστούλη στην ΕΡΤ για τα γεγονότα στην Λέσβο

Παρακολουθήστε τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής στους "Αταίριαστους"

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

η Ένωση μας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας στον χορό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 στον Βοτανικό (Ιερά Οδός 72 & Σπ. Πάτση)  με Σταμάτη Γονίδη και Νότη Σφακιανάκη

Σε μία λιτή τελετή με πρωτοβουλία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχου κ. Δασκαλάκη Εμμανουήλ πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Διεύθυνσης στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ο οποίος κέρδισε και το ένα φλουρί, εκπρόσωποι των αποστράτων Δυτικής Αττικής, οι Διοικητές των υπηρεσιών, αξιωματικοί, συνάδελφοι και φίλοι της Διεύθυνσης.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

η Ένωση μας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στο Tokyo Theater live club (Ιερά Οδός 41, Αθήνα) με την Λένα Ζευγαρά

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 21:30

Είμαστε και εμείς άνθρωποι

Τα γεγονότα στο Κουκάκι αλλά και το αίτημα των αστυνομικών να μετατραπούν σε κακούργημα οι κατηγορίες για τους συλληφθέντες των επιθέσεων με τον παράλληλο έλεγχο των εισαγγελέων που άσκησαν πλημμεληματικές διώξεις σχολίασε στο «Εκτός Γραμμής» στον Alpha ο Γιώργος Σταματάκης, Πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 12:38

Έκκληση για αιμοπετάλια

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Νοσηλεύεται και χρήζει άμεσης ανάγκης αιμοπεταλίων συγγενικό πρόσωπο του Ανθ/μου ΠΕΡΡΑΚΗ Γεώργιου, μέλος και αντιπρόσωπος της Ένωσης μας.

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τον ίδιο στο κιν:6937000393

 

 

Έκκληση ζωής για όσους μπορούν να βοηθήσουν.

 

 

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 12:36

Παιδική παράσταση στο Θέατρο Λαμπέτη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση μας για τους μικρούς μας φίλους.

Σελίδα 1 από 69