Είστε εδώ:Αρχική

 

Σήμερα Τετάρτη 13/12/2017 στο ''Kontra CHANNEL'' και στην εκπομπή ''Χώρα ΈΝ Καμίνω'', θα συζητηθεί το σοβαρό θέμα που έχει να κάνει  με την απομάκρυνση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι.

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 19:32

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

Ποδοσφαιρικό αγώνα κατά των ναρκωτικών συνδιοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία με το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και τη στήριξη της Ε.Ρ.Τ..

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:30, σε γήπεδο στο Γουδή, που παραχωρείται δωρεάν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο).

Παρακολουθήστε την Γενική Επιθεωρητή Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων,Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη να μιλά στα Νέα του Skai και την Σία Κοσιώνη, για τους αυστηρούς ελέγχους που υποβάλλονται οι Έλληνες επιβάτες που ταξιδεύουν στην Γερμανία καθώς και για την επικείμενη συμμετοχή Ελλήνων Αστυνομικών στους ελέγχους που θα πραγματοποιούνται στα γερμανικά αεροδρόμια.

Παρακολουθήστε στο βίντεο την επεισοδιακή καταδίωξη επικίνδυνων κακοποιών από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής (Υ.Α.Δ.Α.) κατά την οποία υπήρξε εμβολισμός υπηρεσιακού οχήματος και την σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών.

   Διαβάστε το έγγραφο της Ένωσης Δυτικής Αττικής προς την ΠΟΑΣΥ όπου αιτείται την χορήγηση άδειας για τους πληγέντες συναδέλφους της περιοχής

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 12:07

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.

 

   Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους της Δυτικής Αττικής

Παρακολουθήστε το Προέδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου στην τηλεοπτική εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του τηλεοπτικού σταθμού Skai, να μιλά για την γιορτή του Πολυτεχνείου και όχι μόνο.

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 15:45

ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ!!!

Παρακολουθήστε τον Πρόεδρο της ΕΑΣΥΔΑ να μιλά στους ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ για την αποδέσμευση των δυνάμεων της Δυτικής Αττικής ενόψει του Πολυτεχνείου

Σελίδα 1 από 51