Είστε εδώ:Αρχική

Σε μία λιτή τελετή με πρωτοβουλία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχου κ. Δασκαλάκη Εμμανουήλ πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Διεύθυνσης στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ο οποίος κέρδισε και το ένα φλουρί, εκπρόσωποι των αποστράτων Δυτικής Αττικής, οι Διοικητές των υπηρεσιών, αξιωματικοί, συνάδελφοι και φίλοι της Διεύθυνσης.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

η Ένωση μας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στο Tokyo Theater live club (Ιερά Οδός 41, Αθήνα) με την Λένα Ζευγαρά

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 21:30

Είμαστε και εμείς άνθρωποι

Τα γεγονότα στο Κουκάκι αλλά και το αίτημα των αστυνομικών να μετατραπούν σε κακούργημα οι κατηγορίες για τους συλληφθέντες των επιθέσεων με τον παράλληλο έλεγχο των εισαγγελέων που άσκησαν πλημμεληματικές διώξεις σχολίασε στο «Εκτός Γραμμής» στον Alpha ο Γιώργος Σταματάκης, Πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 12:38

Έκκληση για αιμοπετάλια

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Νοσηλεύεται και χρήζει άμεσης ανάγκης αιμοπεταλίων συγγενικό πρόσωπο του Ανθ/μου ΠΕΡΡΑΚΗ Γεώργιου, μέλος και αντιπρόσωπος της Ένωσης μας.

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τον ίδιο στο κιν:6937000393

 

 

Έκκληση ζωής για όσους μπορούν να βοηθήσουν.

 

 

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 12:36

Παιδική παράσταση στο Θέατρο Λαμπέτη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση μας για τους μικρούς μας φίλους.

Η απάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  «κυρία» Νίνα Κασιμάτη

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 10:18

Αιμοδοσία της Ένωσης μας

Η Ένωση μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους οι οποίοι προσήλθαν και έδωσαν αίμα, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους για κάθε συνάνθρωπο, ταυτόχρονα όμως αισθανόμαστε περήφανοι για το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, που για ακόμη μία φορά αναδεικνύεται μέσα από τέτοιες πράξεις.    

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 09:33

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

«Κάρφωσε», η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ε.Δ & Σ.Α για το 2019. Στους αγώνες που έγιναν 3-5 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας, οι αθλήτριες του Αλέξανδρου Αβραμίδη κατάφεραν να πετύχουν τρεις νίκες, κερδίζοντας τον Στρατό Ξηράς 3-0, την Πολεμική Αεροπορία 3-1 και το Λιμενικό 3-0 σετ.

Σελίδα 1 από 69