Είστε εδώ:Αρχική»Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2018 (21-25/05)
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 10:12

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2018 (21-25/05)

Έληξε την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό «Παύλος Μπακογιάννης» στο Κερατσίνι το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2018 για το άθλημα της πετοσφαίρισης.

 

 

Νικήτρια ήταν η ομάδα του Στρατού Ξηράς.

 

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη  3-1 επί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

 

Στην συνέχεια ηττήθηκε από την νικήτρια ομάδα του Στρατού Ξηράς με 0-3 σετ.

 

Στον τρίτο αγώνα εναντίον της Πολεμικής Αεροπορίας καίτοι η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. προηγήθηκε με 2-1 σετ, τελικά έχασε τον αγώνα με 2-3 σετ.

 

Στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της ο ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. νίκησε την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος με 3-2 σετ, όμως η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή να της δώσει κάποιο μετάλλιο αφού η Πυροσβεστική παρά την ήττα της, ήταν τελικά δεύτερη με Τρίτη την Πολεμική Αεροπορία.

 

Η τελική κατάταξη ήταν

 

 

 

1         Στρατός Ξηράς

 

2        Πυροσβεστικό Σώμα

 

3        Πολεμική Αεροπορία

 

4        Ελληνική Αστυνομία

 

5        Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

 

 

 

     Την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούσαν οι:

 

Αρχ/κας Βαρβέρης Θεοδόσης, Αρχ/κας Τσιαμίτας Χρήστος, Υπαρχ/κας Κάλφας Πασχάλης, Υπαρχ/κας Γιαννόπουλος Γεώργιος, Αστ/κας Χατζόπουλος Δημήτρης, Αστ/κας Κατσακούλας Βασίλης, Αστ/κας Φιλίππου Αντώνης, Αστ/κας Μητσιάκης Γεώργιος, Αστ/κας Μουσικάς Χαράλαμπος, Αστ/κας Βουλτσίδης Κυριάκος – Ειρηναίος, Αστ/κας Χαριζάνης Αθανάσιος, Ε.Φ. Χριστόπουλος Δημήτρης, Ε.Φ. Τζώρτζανας Παναγιώτης, Δοκ. Αστ/κας Ζήσης Βασίλης.

 

 

 

     Προπονητής της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο Αρχ/κας Βαγγέλης Ιωάννης, ενώ αρχηγός Αποστολής ήταν ο Α/Α΄ Ολυμπιονίκης Ξενοφών Κουτσιούμπας.

 

Στους αγώνες παρευρέθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά  ο  Ταξίαρχος Παππάς Γεώργιος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαρκόπουλος Κων/νος, καθώς και ο διοικητής της Υ.Φ.Α.Α., Α/Α΄ Ολυμπιονίκης Δεσκουλίδης Ηρακλής.

 

 

 

     Στην φωτογραφία η ομάδα Πετοσφαίρισης της ΕΛ.ΑΣ. πριν τον καθοριστικό αγώνα με την Πολεμική Αεροπορία την Πέμπτη 24/05/18 με τον προπονητή Αρχ/κα Βαγγέλη Ιωάννη και τον Διοικητή της Υ.Φ.Α.Α. Α/Α΄ Δεσκουλίδη Ηρακλή.

 

 

 

Διαβάστηκε 351 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 10:18