Είστε εδώ:Αρχική»«Επετειακοί αγώνες αεροβόλων και πυροβόλων όπλων από την Ελληνική Αστυνομία και Σκοπευτικά Σωματεία στο Διρό Λακωνίας».
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 11:07

«Επετειακοί αγώνες αεροβόλων και πυροβόλων όπλων από την Ελληνική Αστυνομία και Σκοπευτικά Σωματεία στο Διρό Λακωνίας».

Η σκοπευτική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στους σκοπευτικούς αγώνες στο Διρό Λακωνίας στις 22 και 23 Ιουνίου 2018 προς τιμήν της Δρεπανοφόρου ηρωίδας Μανιάτισσας, η οποία έτρεψε σε φυγή το εκστρατευτικό σώμα των Τουρκοαιγυπτίων του Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το 1826.

 

 

Η αντιπροσωπευτική Ομάδα της ΕΛ. ΑΣ. αποτελείτο από την Αρχηγό αποστολής/προπονήτρια Υ/ Α΄ ΜΠΙΡΗ Ζαχαρούλα και τους Αστυνομικούς σκοπευτές, που κατέκτησαν τις παρακάτω νίκες.

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

 

 

 

 

Αεροβόλο τυφέκιο Γυναικών:

 

 

 

Υ/Β΄ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Βασιλική 1η θέση

 

Αρχ/κας ΜΠΕΝΕΚΗ Αποστολία 2η θέση

 

 

 

Αεροβόλο πιστόλι Γυναικών:

 

 

 

Π.Υ. ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ Σταυρούλα 1η θέση

 

 

 

Sport πιστόλι Γυναικών:

 

 

 

Π.Υ. ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ Σταυρούλα 2η θέση

 

 

 

Αεροβόλο τυφέκιο Ανδρών:

 

 

 

Αστ/κας ΒΕΡΤΟΥΔΟΣ Κωνσταντίνος 1η θέση

 

Υ/Α΄ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Νικόλαος – Απόστολος 2η θέση

 

Υ/Α΄ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κυριάκος 3η θέση

 

Οι ανωτέρω κατέκτησαν την 1η ομαδική θέση.

 

 

 

Το βράδυ του Σαββάτου (23 Ιουνίου) στο Διρό Λακωνίας μετά το πέρας των αγώνων, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των επάθλων των αγωνισμάτων στους διακριθέντες αθλητές, όπου παρέστησαν ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Λακωνίας, Α/Δ ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, ως εκπρόσωπος του Σώματος, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ Πέτρος και εκπρόσωποι της Σ.ΚΟ.Ε., των Σκοπευτικών Σωματείων Λακωνίας και ι διαφόρων άλλων τοπικών Αρχών και Φορέων.

 

Οι διοργανωτές αναφέρθηκαν θετικά για την παρουσία σκοπευτών της ΕΛ.ΑΣ. στους αγώνες και ευχαρίστησαν την Ελληνική Αστυνομία για την πολύχρονη και πολύτιμη συνδρομή της στην διοργάνωση των αγώνων, ευελπιστώντας στην μελλοντική συνεργασία και συμμετοχή της στις εκδηλώσεις αυτές.

 

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οργανωτικό μέρος.

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε αθλητικά πλαίσια και οι αθλητές επέδειξαν αθλητικό πνεύμα και ήθος, που βοήθησε στην επίτευξη του σκοπού και της βασικής επιδίωξης των αγώνων.

 

Διαβάστηκε 289 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 12:11