Είστε εδώ:Αρχική»3 Χρυσά και 1 Χάλκινο για την χρυσή προπονήτρια και τους αθλητές της
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 16:08

3 Χρυσά και 1 Χάλκινο για την χρυσή προπονήτρια και τους αθλητές της

3 χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο μας έφεραν η προπονήτρια των μεγάλων επιτυχιών, Α/Α Καρπαθάκη Μαρία της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.), με την αθλήτρια Α/Β Σαραντούλα Παγωνάκη στο άθλημα του TAEKWONDO η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αλλά και τον αθλητή του στίβου Αρχιφύλακα Μάριο Ευαγγέλου ο οποίος κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια ( ένα στο άλμα επί κοντώ και ένα στο άλμα εις ύψος) καθώς και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας στους Πανευρωπαϊκούς  αγώνες Αστυνομικών-Πυροσβεστών που πραγματοποιήθηκαν στην  πόλη Αλχεθίρας της Ισπανίας. 

 

      Για ακόμη μία φορά η χρυσή προπονήτρια και οι αθλητές της μας έκαναν υπερήφανους και σαν αστυνομικούς και σαν Έλληνες.

Η συμβολή βέβαια του κ. Μαρτίνου Αθανάσιου στην παραπάνω επιτυχία ήταν καθοριστική αφού ανέλαβε εξ ολοκλήρου μέσω της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ»  την κάλυψη των εξόδων μετάβασης και διαμονής της προπονήτριας Α/Α Καρπαθάκη Μαρίας, παρουσία και  στήριξη της προς τους αθλητές της ήταν καθοριστικής σημασίας στην επίτευξη αυτών των μεγάλων επιτυχιών. 

Η Ένωση μας ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Μαρτίνο για ακόμη μία φορά, για την διαχρονική στήριξη αλλά και αγάπη που εκφράζει εμπράκτως κάθε φορά προς τον Έλληνα αστυνομικό.

 

Θερμά συγχαρητήρια και πάντα οι προσπάθειες των αθλητών μας να στέφονται από ανάλογη επιτυχία. 

 

     

 

Διαβάστηκε 273 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 13:46