Είστε εδώ:Αρχική»Η Ένωση Δυτικής δεν ξεχνά την Μάνδρα
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 14:13

Η Ένωση Δυτικής δεν ξεχνά την Μάνδρα

     Η Ένωση μας επισκέφτηκε χθες, ένα χρόνο μετά την φονική πλημμύρα στην περιοχή της Μάνδρας, τον Δημοτικό Βρεφονηπιακό παιδικό σταθμό «Μανδρούπολη» και προσέφερε εξοπλισμό πρώτης ανάγκης (ειδικά τραπέζια και καρέκλες) για τις ανάγκες του σταθμού. 

        

     Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων δράσεων μας για την περιοχή όπου είχαμε προχωρήσει στην χορηγία γραφικής ύλης σε δύο Δημοτικά σχολεία την περιοχής που είχαν υποστεί ζημιές αλλά και με την διανομή ειδών καθαρισμού, απορρυπαντικών, χαρτικών κ.τ.λ. στους πληγέντες κατοίκους.                   

     Το χρέος μας στην κοινωνία της δοκιμαζόμενης Μάνδρας δεν σταμάτησε όταν τα φώτα της δημοσιότητας που είχαν πέσει πάνω στους κατοίκους έσβησαν αλλά υφίσταται και ένα χρόνο μετά, καθώς η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη χαρακτηρίζει τον Έλληνα αστυνομικό που είναι κομμάτι της κοινωνίας.

     Αυτή μας η δράση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια του κ. Μαρτίνου Αθανάσιου και της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου "ΑΙΓΕΑΣ" η οποία και χρηματοδότησε την έκδοση του ημερολογίου , με τα έσοδα από την πώληση του οποίου και πραγματοποιήθηκε.

     Οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής των ευχαριστούν από καρδιάς για την διαχρονική και αμέριστη συμπαράσταση του καθώς τούτο υποδηλώνει ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που πρώτιστο μέλημα τους είναι η κοινωνία , μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η ελπίδα δεν θα χαθεί ποτέ από αυτόν εδώ τον τόπο. 

     Η Ένωση μας θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο στην Μάνδρα μέχρις ότου οι υπεύθυνοι την θωρακίσουν από κάθε πλευρά είτε στις υποδομές είτε στην ασφάλεια.

 

 

Παρακολουθήστε το βίντεο και εδώ

 

Διαβάστηκε 458 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 10:10