Είστε εδώ:Αρχική»Κοπή βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 14:30

Κοπή βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής

     Σε μία σεμνή και λιτή τελετή η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής έκοψε την βασιλόπιτα της, την οποία ευλόγησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Πατέρας Νικόδημος, ο Πατέρας Παπαγεωργίου Σωκράτης και ο Διάκονος Ιωάννης  

 

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ, Διοικητές υπηρεσιών, αξιωματικοί, συνάδελφοι  της Διεύθυνσης καθώς και οι συνδικαλιστές της Δυτικής Αττικής, αντήλλαξαν ευχές για υγεία, προκοπή και αγάπη.

 

     Ειδικότερα ο κ. Ταξίαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και προκοπή σε όλους ευχόμενος παράλληλα όλοι μαζί να καταφέρουμε να επιτευχθεί ο στόχος που ως αστυνομικοί καθημερινά υπηρετούμε και δεν είναι άλλος από το να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας στην Δυτική Αττική και στην συνέχεια προσέφερε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα ένα αναμνηστικό κρητικό μαχαίρι.

    Τέτοιες εκδηλώσεις ενισχύουν την συνοχή και το αίσθημα συναδελφικότητας μεταξύ των συναδέλφων, κάτι το όποιο είναι εξόχως απαραίτητο στις τόσο δύσκολες εποχές που διανύουμε τόσο σαν πολίτες όσο και σαν επαγγελματίες σε μια πραγματικά ιδιαίτερη περιοχή όπως η Δυτικη Αττική.

 

 

 

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

 

 

Διαβάστηκε 278 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 18:23