Είστε εδώ:Αρχική»Σύλληψη μέλους εγκληματικής οργάνωσης
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 11:56

Σύλληψη μέλους εγκληματικής οργάνωσης

 

 

   Μέλος εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, ένας ημεδαπός Ρομά 21 ετών, ο οποίος είχε προβεί σε διάρρηξη δύο καταστημάτων επί της οδού Μίνωας και σε μια απόπειρα κλοπής σε κατάστημα στην ΠΕΟΑΚ.

 

Ο δράστης έσπαγε τις τζαμαρίες των καταστημάτων με χρήση πετρών και αφαιρούσε από τις ταμειακές τα χρηματικά ποσά.

     Από την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω δράστης είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης η οποία αριθμεί τουλάχιστον 4 μέλη (ο 1 ανήλικος) άπαντες Ρομά, οι οποίοι από τον μήνα Οκτώβριο είχε διαπράξει περίπου 10 κλοπές σε καταστήματα της περιοχής.

     Η δράση τους ήταν κατά τις νυχτερινές ώρες και η λεία τους ήταν συνήθως συρτάρια ταμειακών. Ο συλληφθείς απολογήθηκε ενώπιον του αρμοδίου ανακριτή που διέταξε την προφυλάκιση του.

     Σημειωτέον ότι η σύλληψη έγινε από τον αξιωματικό υπηρεσίας μαζί με συνάδελφο του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και τυχαία ήταν εκεί. Ο αξιωματικός υπηρεσίας αναγκάστηκε να κλειδώσει το τμήμα προκειμένου να προβούν απο κοινού στην ανωτέρω σύλληψη καθώς δεν υπήρχαν άλλοι αστυνομικοί εξαιτίας των αλλεπάλληλων καθημερινών μέτρων  και διαθέσεων εκτός περιοχής.

Διαβάστηκε 237 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 12:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ »