Είστε εδώ:Αρχική»Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία της Ένωση μας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 11:29

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία της Ένωση μας

     Τα γραφεία της Ένωσης μας επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα τόσο των αστυνομικών, όσο και της αστυνόμευσης της περιοχής της Δυτικής Αττικής αλλά και γενικότερα το τι συμβαίνει στην πολύπαθη Δυτική Αττική.  

                                                                                                                   

     Από το Προεδρείο της Ένωσης μας του έγινε λεπτομερής ενημέρωση όσον αφορά τις ελλείψεις τόσο για το προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών, την υλικοτεχνική υποδομή, τον εξοπλισμό είτε σε μηχανοκίνητα μέσα είτε σε ατομικό εξοπλισμό, την έλλειψη  στοιχειώδους καθαριότητας σε πολλές αστυνομικές υπηρεσίες, καθώς επίσης από παριστάμενους συναδέλφους για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους κράτησης της Αμυγδαλέζα και παραπέμπει σε τριτοκοσμικές χώρες.                                                                                

     Ο κ.Αντιπρόεδρος  απαντώντας ανέφερε ότι στις άμεσες προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας, είναι και η ασφάλεια της κοινωνίας  και το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί αφορά την περιοχή της Δυτικής Αττικής η οποία έχει εγκαταληφθεί και είναι κάτι το οποίο η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα το αλλάξει.                                                                                                                                    

     Η Ένωση μας με γνώμονα τόσο τον αστυνομικό όσο και την κοινωνία θα συνεχίσει να μάχεται για το αγαθό της ασφάλειας διότι μόνο με ασφάλεια μπορούμε όλοι μας να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Διαβάστηκε 204 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 12:06