ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων οποιασδήποτε παρούσας ή άλλης μελλοντικής προσφοράς  προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο  εταιρεία.

Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

Προσφορές και ειδικές τιμές για τα μέλη της Ένωσής μας-συναδέλφους αλλά και για όλους τους ενστόλους, από τον Αθλητικό Σύλλογο Tae Kwon Do-Kick Boxing "NIKH" στο Ίλιον (Αγίου Φανουρίου 38, τηλ: 2105728623) Πληροφορίες - εγγραφές καθημερινά 18:00-23:00 Υπευθυνος Συλλόγου : ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Γιάννης, τηλ. επικοινωνίας τηλ: 2105728623
Ο καθαρισμός των χαλιών σας πραγματοποιείται με βιοδιασπώμενα – οικολογικά (πχ. Πράσινο σαπούνι), φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά παρέχοντας το τέλειο αποτέλεσμα .
Προσφορά για τα μέλη της Ένωσής μας-συναδέλφους από την AUTOVISION για τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους.
Σελίδα 1 από 2