ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»Συστήματα Ασφαλείας - SECURICON

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων οποιασδήποτε παρούσας ή άλλης μελλοντικής προσφοράς  προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο  εταιρεία.

Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 11:02

Συστήματα Ασφαλείας - SECURICON

  1.  

H εταιρία διαθέτει  ∆ΩΡΕΑΝ, σε απεριόριστο αριθµό κοµµατιώνασύρµατο Σύστηµα Συναγερµούεγκεκριµένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και µε διετή εγγύηση καλής λειτουργίας.  

  

Πιο συγκεκριµένα, το κάθε Σύστηµα περιλαµβάνει 

  

 Κεντρική Μονάδα   

 Πληκτρολόγιο   

 ασύρµατες επαφές  

 1 Εσωτερική σειρήνα  

 1 εσωτερικό αισθητήρα κίνησης (radar)  

 Ασύρµατο χειριστήριο µε κουµπί πανικού  

  

Εικόνα  

 

Το κάθε Σύστηµα µπορεί άνετα να καλύψει ένα χώρο 120-130 τ.µ. και είναι απεριόριστα επεκτάσιµο 

Η µόνη υποχρέωση του κάθε ενδιαφεροµένου θα είναι η διετής σύνδεση του µε το Κέντρο Επιχειρήσεων της SECURICON, κόστος το οποίο ανέρχεται σε 10,00 ευρώ µηνιαίως, πλέον ΦΠΑ.  

Η αµοιβή αυτή καταβάλλεται σε δύο ετήσιες δόσεις των 120,00 ευρώ η κάθε µία, πλέον ΦΠΑ.   

 

  

 

 

  1. Μπορούµε να σας διαθέσουµε χρηµατοκιβώτια διαστάσεων 35 x 27 x 25 µε κλειδί, έναντι του ποσού των 85,00 ευρώ ανά τεµάχιο, πλέον ΦΠΑ. Στην τιµή αυτή θα πρέπει να υπολογιστεί ποσό 20,00 ευρώ επιπλέον, που αφορά την αµοιβή του Τεχνικού για την περίπτωση που πρέπει να πακτωθεί.  

 

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:    

Κος. Κώστας Τασούλας Τηλ: 210 57 63 115 & 16  

  

 

Διαβάστηκε 827 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 11:15