ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Είστε εδώ:Αρχική»Προσφορά για τα μέλη μας από το Φαρμακείο Νταιφώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων οποιασδήποτε παρούσας ή άλλης μελλοντικής προσφοράς  προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο  εταιρεία.

Η ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για την Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 13:48

Προσφορά για τα μέλη μας από το Φαρμακείο Νταιφώτη

Έκπτωση 25% στις πολύ καλής ποιότητας Ελληνικές βιταμίνες HELBI προσφέρει το φαρμακείο Νταιφώτη που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Αριστοτέλους 21, πριν το Υπουργείο Υγείας) σε όλους τους αστυνομικούς και μέλη της Ένωσης μας.

 

Οι βιταμίνες είναι η πλήρης πολυβιταμίνη με Ω3 με 30 caps  ,η βιταμίνη D3 1200iu με 60 caps ,η βιταμίνη B12 1000 mcg με 60 caps,η φυτική Ω3 από λιναρόσπορο με 60 caps και η βιταμίνη C 500mg με 60 caps.

 

 

Διαβάστηκε 671 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 13:54