Skip to the content

Εκδήλωση Πάσχα

 

 

Την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00 , η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , επιδεικνύοντας τις κοινωνικές της ευαισθησίες , μοίρασε σε 34 μέλη μας με τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες αντίστοιχες δωροεπιταγές των 50 ευρώ.

 

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα σε συνεργασία και με αρωγή της επιχείρησης SUPER MARKET Σκλαβενίτης , που κατόπιν αιτήματός μας , και εις ένδειξη αλληλεγγύης , χορήγησε από πλευράς της δωρεάν 3 δωροεπιταγές ,συστοιχιζόμενη στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία συμπαράστασης , στους δύσκολους οικονομικούς χρόνους που διανύουμε με τη δραστική μείωση του βιοτικού επιπέδου.

Την εκδήλωση που έγινε στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ με την παρουσία μελών μας , των παιδιών τους και φίλων της ΕΝΩΣΗΣ , τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος Δ.Α.Δ.Α κ. Χρήστος Δραγατάκης και ο Υποδιευθυντής Υ.Δ.Δ.Α κ. Αριστείδης Φουτάκης , που απηύθυναν θερμό χαιρετισμό , συγχαρητήρια , εγκάρδιες ευχές και υποσχέθηκαν την αμέριστη διάθεσή τους για συνδρομή στις δράσεις της ΕΝΩΣΗΣ μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομη ομιλία-χαιρετισμό του Προέδρου κ. Κουμπουλή , που αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους σ΄ αυτή την εκδήλωση χαράς και αγάπης , έδωσε δωροεπιταγές και ευχετήριες κάρτες μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης.

Το πιο ουσιώδες και σημαντικό λέχθηκε από τιμώμενο τρίτεκνο συνάδελφο μας που σε τόνο ειλικρινούς συγκίνησης και αυθορμητισμού είπε : …με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα ! ».

Κεντρική σκέψη και φιλοσοφία της ΕΝΩΣΗΣ μας είναι η συνδρομή , συμπαράσταση και η βοήθεια προς το συνάδελφο σε μια εποχή κρίσης , ανέχειας και φθόνου προς τον μαχόμενο κοινωνικά και επαγγελματικά αστυνομικό.

Η βοήθεια , συνεργασία και συνδρομή όλων μας είναι αναγκαία και απαραίτητη για να μπορούμε να συνεχίζουμε.

Εφέτος η Μεγάλη Γιορτή της Ορθοδοξίας , η Ανάσταση, ας είναι Ανάσταση στις Καρδίες όλων μας.