Skip to the content

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/02/2015 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσής μας στο κέντρο διασκεδάσεως «ΕΝΑΣΤΡΟΝ». Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού μας κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος , ο Διευθυντής της Δ.Α.Δ.Α. Ταξίαρχος κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Χρήστος , ο Διευθυντής της Υ.Α.Δ.Α. Αστ. Δ/ντης κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος , ο Υποδ/ντης της Δ.Α.Δ.Α. Αστ. Δ/ντης κ. ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ Ηλίας , ο Υποδ/ντης της Υ.Α.Δ.Α. Αστ. Υποδ/ντης κ. ΦΟΥΤΑΚΗΣ Αριστείδης , Αντιπροσωπείες των Ενώσεων Αθηνών – Βορειοανατολικής Αττικής – Νοτιοανατολικής Αττικής και Πειραιά καθώς και πλήθος συναδέλφων με τις οικογένειές τους.

Όσοι εκ των συναδέλφων κέρδισαν τα φλουριά που περιέχονταν στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που αγκάλιασαν με αγάπη αυτή μας την πρωτοβουλία, αγάπη η οποία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τους συναδέλφους σε επαγγελματικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.