Skip to the content

Έγγραφο προς τον Υποστράτηγο κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη για ενίσχυση Υπηρεσιών Τάξης – Ασφάλειας και Τροχαίας Δυτ. Αττικής

Κύριε Γενικέ,

Η Ένωσή μας εν όψει της υποβολής των αιτήσεων για τις καλοκαιρινές μεταθέσεις (εντός Γ.Α.Δ.Α.) , σας τονίζει την αναγκαιότητα για την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής και ειδικά της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής της οποίας οι Υπηρεσίες όχι απλά υπολειτουργούν αλλά έχουν βάλει κυριολεκτικά λουκέτο.

 

Θα πρέπει λοιπόν να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επιβίωση των Τμημάτων Ασφαλείας και την απρόσκοπτη λειτουργία τους προς όφελος του πολίτη και όχι κατά ανάγκη εις βάρος του εργαζόμενου αστυνομικού.

Η συνένωση των Τμημάτων εάν και όποτε αυτή γίνει ίσως να βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση , όμως μέχρι αυτό να επιτευχθεί , θα πρέπει εάν η Φυσική και Πολιτική ηγεσία επιθυμεί την επιβίωση των Τμημάτων Ασφαλείας να τα ενισχύσει , καθώς και να αποδεσμεύσει αυτά από μέτρα – μεταγωγές – φυλάξεις κρατουμένων , κ.λ.π.

Θα πρέπει επίσης να ενισχυθούν με προσωπικό και τα Τμήματα Τροχαίας Δυτικής Αττικής – Αιγάλεω , Περιστερίου , Ελευσίνας , Μεγάρων και Αυτοκινητοδρόμων τα οποία έχουν τεράστιο τομέα ευθύνης.

Σας παρακαλούμε λοιπόν γνωρίζοντας ότι φέτος δεν θα εξέλθουν από τις σχολές μας νέοι αστυνομικοί , στα πλαίσια της ίσης κατανομής του προσωπικού σε σχέση με τις άλλες Διευθύνσεις , να προβείτε στην ενίσχυση των Υπηρεσιών , Τάξης – Ασφαλείας και Τροχαίας της Δυτικής Αττικής , όσο αυτό είναι δυνατό , σύμφωνα με τις αιτήσεις και τις επιθυμίες του αστυνομικού προσωπικού.

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος