Skip to the content

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΚΕΚΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι οι ενέργειές μας για ενίσχυση των Υπηρεσιών μας με Αστυνομικό Προσωπικό επιτέλους αποδίδουν καρπούς.

   Η φυσική αλλά και πολιτική μας ηγεσία ανταποκρινόμενη στα δίκαια και επιβεβλημένα αιτήματά μας και κατανοώντας πλήρως την άμεση ανάγκη για ενίσχυση των Υπηρεσιών μας προβαίνουν στις αναγκαίες για αυτό ενέργειες.

Ειδικότερα μετά από την αποδέσμευση δώδεκα συναδέλφων από Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής που είχαν διατεθεί στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας, με την υπ’ αριθμ. 2565/15/1990730 από 01-11-2015 νεότερη διαταγή της Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 2000/15/1984001 από 31-10-2015 έγγραφο Γ.Α.Δ.Α. / Τμ. Ένστολου Προσωπικού αποδεσμεύονται όλοι,(πλην ενός), οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε Υπηρεσίες Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και είχαν διατεθεί στην ανωτέρω Υπηρεσία (ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας).

Η Ένωσή μας όπως καυτηριάζει και καταγγέλλει τα κακώς κείμενα και τις λανθασμένες κατά την άποψή μας κινήσεις άλλο τόσο επικροτεί και επιδοκιμάζει κάθε θετική και προς την σωστή κατεύθυνση ενέργεια.

 

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος