Skip to the content

Έκκληση για άμεση ενίσχυση Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Αττικης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Η Ένωσή μας αφουγκραζόμενη και πλήρως συναισθανόμενη των τεραστίων προβλημάτων τόσο των συναδέλφων όσο και των τοπικών κοινωνιών της Δυτικής Αττικής , είχε από καιρό αντιληφθεί την άμβλυνση του αισθήματος ανασφάλειας των πολιτών της περιοχής μας , πρόβλημα το οποίο οφείλεται εκτός των άλλων και στην ελλιπή αστυνόμευση η οποία εν πολλοίς είναι απόρροια της τεράστιας έλλειψης προσωπικού των Αστυνομικών υπηρεσιών

της περιοχής μας και που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγούσε σε αύξηση της εγκληματικότητας και κατ’ επέκταση σε αύξηση της ανησυχίας των πολιτών και ίσως και σε κοινωνική αναταραχή με εσχάτη την κατάληξη σε πράξεις αυτοδικίας.

Δυστυχώς οι φόβοι μας έρχονται να επιβεβαιωθούν και με την επιστολή του Δημάρχου Ασπροπύργου κ. Νικόλαου Μελετίου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Τόσκα , η οποία δημοσιεύθηκε στον τύπο αλλά και στον ιστότοπο BLOKO.GR την 10-10-2015 όπου εκθέτει τους ίδιους προβληματισμούς και κάνει έκκληση για άμεση λύση .

Η Ένωσή μας έχει προβεί ήδη τόσο κατά την συνάντηση του προεδρείου μας με τον κ. Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. Κατριαδάκη Εμμανουήλ όπου πραγματοποιήθηκε στις 03 -10-2015 όσο και κατά την συνάντηση με τον κ. Διευθυντή Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχο κ. Παπαζαφείρη Χρήστο, στην επισήμανση του εν λόγω προβλήματος και ως προς την επίλυσή του έχει ήδη κάνει έκκληση για άμεση ενίσχυση όλων των Υπηρεσιών αλλά και ιδιαιτέρως των περισσότερο επιβαρυμένων ( Υπηρεσίες Θριασίου πεδίου , Μεγάρων , Ζεφυρίου , Άνω Λιοσίων , Αχαρνών κ.λ.π.) με Αστυνομικό Προσωπικό.

Η υποστελέχωση των Υπηρεσιών πρωτίστως Ασφαλείας αλλά και τάξης μιας τόσο «ευαίσθητης» και «ιδιαίτερης» περιοχής έχει καταστροφικές συνέπειες και για το Αστυνομικό Προσωπικό αλλά και ως προς την παροχή του αγαθού της ασφάλειας το οποίο είναι πρωτεύον σε μια ευνομούμενη κοινωνία.

Ευελπιστούμε στην άμεση αντίδραση της πολιτικής και της φυσικής μας Ηγεσίας και κάνουμε αγωνιώδη έκκληση για άμεση ενίσχυση με προσωπικό των Αστυνομικών μας Υπηρεσιών.          

           

                                               

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος