Skip to the content

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί τόσο από τις ανακοινώσεις μας όσο και από αναρτήσεις σε διάφορους δημοσιογραφικούς ιστότοπους η Ένωσή μας εδώ και ένα μήνα περίπου έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα γνωστοποίησης αλλά και δρομολόγησης της επίλυσης των σημαντικότατων προβλημάτων τόσο των συναδέλφων όσο και των τοπικών κοινωνιών της Δυτικής Αττικής τα οποία απορρέουν από την πολύ μεγάλη επιβάρυνση από άποψης εγκληματικότητας των περιοχών μας.

  Στα πλαίσια της ανωτέρω προσπάθειας η Ένωσή μας είχε πραγματοποιήσει από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι σήμερα συναντήσεις με τον κ. Επιτελάρχη , τον κ. Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Αττικής και τον κ. Δ/ντη Ασφαλείας Αττικής αλλά είχε έρθει και σε επαφή με διάφορους κοινωνικούς φορείς στις οποίες είχε επισημάνει προς πάσα κατεύθυνση ότι η σημαντικότερη και επιβεβλημένη ενέργεια ως προς την επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων θα ήταν η άμεση ενίσχυση των Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής με Αστυνομικό Προσωπικό.

Σαν επιβράβευση σε αυτόν μας τον αγώνα και των προσπαθειών που καταβάλαμε και εμείς από την πλευρά μας σαν Προεδρείο, αλλά και όχι μόνο, ήρθαν οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΤΟΣΚΑ Νικόλαου μέσω της συνέντευξης της 27-10-2015 στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αλλά και μέσω της απάντησης του κ. Υπουργού στην Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή κ. ΒΟΡΙΔΗ Μάκη ότι πρόκειται άμεσα και συγκεκριμένα έως την 10-11-2015 να ενισχυθούν οι Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής με 150 επιπλέον συναδέλφους.

Από τις ανωτέρω δηλώσεις του κ. Υπουργού βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι ο κ. Υπουργός έχει την πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στην Δυτική Αττική αλλά και την βούληση να δώσει λύση στα προβλήματα.

Η Ένωσή μας δηλώνει ικανοποιημένη σε πρώτη φάση με τις ανωτέρω εξαγγελίες και ελπίζει να μας δοθεί η ευκαιρία να καταθέσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας στην μεγάλη συζήτηση που προανήγγειλε ο κ. Υπουργός ότι πρόκειται να γίνει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ως προς την επίλυση όλων αυτών των τεράστιας σημασίας ζητημάτων.

 

Πατήστε (ΕΔΩ) για να διαβάσετε και να δείτε βίντεο από την συνέντευξη του κ. Υπουργού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Πατήστε (ΕΔΩ) για να δείτε τις απαντήσεις του κ. Υπουργού στην Βουλή.

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος