Skip to the content

Επίσκεψη του προεδρείου της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. στον κ. Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

Αντιπροσωπεία του προεδρείου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ Αθανάσιο , τον Α΄Αντιπρόεδρο ΤΖΙΜΑ Νικόλαο και τον Γεν. Γραμματέα ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ Γεώργιο και έπειτα από αίτημα της συναντήθηκε το Σάββατο 03-10-2015 με τον κ. Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ.

 

Τον ενημερώσαμε για τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε Υπηρεσίες εντός των γεωγραφικών ορίων της Δυτικής Αττικής και του επισημάναμε την ανάγκη για άμεση επίλυσή τους.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στο φαινόμενο της έλλειψης προσωπικού από τις Υπηρεσίες μας και της ανάγκης για άμεση ενίσχυση αυτών , στην αναβάθμιση του στόλου μας με νέα και λειτουργικά οχήματα , στο γεγονός της καθημερινής και κατάφωρης παραβίασης του ΠΔ 394/01 που αφορά το χρόνο εργασίας του Αστυνομικού Προσωπικού , στο έντονο πρόβλημα που παρατηρείται με τις μεταγωγές των κρατουμένων καθώς και στην ανάγκη αλλαγών με σκοπό την επίτευξη της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Φύλαξης Αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα

Ιδιαίτερη μνέια έγινε στην επιτακτική ανάγκη δημιουργίας λέσχης εστίασης στην περιοχή μας, όντας πεπεισμένοι , ότι εκτός από την οικονομική ανακούφιση των συναδέλφων μας η λειτουργία λέσχης εστίασης στην περιοχή μας θα αποφέρει και σημαντικά οικονομικά οφέλη στην Υπηρεσία.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με πολύ καλή διάθεση για την αντιμετώπιση και επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων.Το προεδρείο της Ένωσης μας παρέδωσε στον κ. Επιτελάρχη σχετικά υπομνήματα με τα αιτήματά του και πλέον ευελπιστεί στην άμεση ανταπόκριση του. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα υπάρξει συνεχής παρακολούθηση και πίεση προς κάθε κατεύθυνση έως ότου ευοδωθούν πλήρως οι προσπάθειές μας.

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος