Skip to the content

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

Όπως γνωρίζετε αντιπροσωπεία του Προεδρείου μας συναντήθηκε το Σάββατο 03-10-2015 με τον κ. Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ.

Εκτός των άλλων, συζητήθηκε και το θέμα της καθυστέρησης της έναρξης λειτουργίας του νεοσύστατου Υπηρεσιακού Πρατηρίου Καυσίμων στην περιοχή του Ασπροπύργου.

  Όπως ενημερωθήκαμε από τον κ. Επιτελάρχη αλλά και από τον κ. Δ/ντη της Δ/νσης Πληροφορικής του Α.Ε.Α. Ταξίαρχο κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Σταύρο το όλο πρόβλημα της εν λόγω καθυστέρησης έγκειτο στην έλλειψη του απαραίτητου εξοπλισμού και συγκεκριμένα ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και μηχανήματος εκτύπωσης , τα οποία ήταν απολύτως απαραίτητα για την λειτουργία του ανωτέρω Υπηρεσιακού Πρατηρίου.

Άμεσα η Ένωσή μας δήλωσε ότι αναλαμβάνει την δέσμευση να εξασφαλίσει και να προσφέρει τον απαιτούμενο εξοπλισμό ούτως ώστε να λειτουργήσει το ταχύτερο δυνατόν το πρατήριο.

Ακολούθως η Ένωσή μας προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και εξασφάλισε από τον γνωστό για τα φιλικά του προς την Αστυνομία αισθήματα , επιχειρηματία της περιοχής μας κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αβραάμ και χωρίς καμία επιβάρυνση του ταμείου και των μελών της τον απαραίτητο εξοπλισμό ( πλήρη Η/Υ , εκτυπωτή ) τον οποίο και χορήγησε προκειμένου να τεθεί άμεσα σε λειτουργία το πρατήριο και να αποφευχθεί η περαιτέρω ταλαιπωρία των συναδέλφων της περιοχής μας που ήταν αναγκασμένοι να διανύουν καθημερινά μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να ανεφοδιάζουν με καύσιμα τα υπηρεσιακά οχήματα.

Δυστυχώς στις δύσκολες για όλους μας οικονομικά εποχές που διανύουμε η Ένωσή μας προσπαθεί αν μη τι άλλο τουλάχιστον να διευκολύνει με όποιο τρόπο μπορεί την καθημερινότητα των συναδέλφων που υπηρετούν στην περιοχή μας.

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος