Skip to the content

Ανακοίνωση συμπαράστασης για τις διώξεις από τις ενώσεις Δυτικής και Βορειοανατολικής Αττικής

Τη στήριξή τους στον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Θεσσαλονίκης εκφράζει με ανακοίνωσή τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής και Βορειοανατολικής Αττικής. Διαβάστε τις:
 
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, συμπαραστέκεται και στηρίζει τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την πειθαρχική δίωξη που κινήθηκε εις βάρος τους, για ενέργειες που αφορούν καθαρά τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα.
Η Ένωσή μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις πρόσφατες συνδικαλιστικές διώξεις και τίθεται ενάντια σε κάθε μορφή φίμωσης του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος.
Για το Δ.Σ.
- Ο - - Ο -
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

 
Η πειθαρχική δίωξη εις βάρος μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονικής, αποτελεί αναχρονιστική ενέργεια και ευθεία συνδικαλιστική δίωξη για νόμιμες ενέργειες.
Το Συνδικαλιστικό Δικαίωμα εμπεριέχει και το δικαίωμα άσκησης κριτικής για ενέργειες της Διοίκησης, που αφορούν άνιση ή επιλεκτική μεταχείριση εργαζομένων και είναι κατοχυρωμένο Συνταγματικά και με τους Ν.1264/82 σε συνδ. Ν.2265/94 και Ν.3938/2011.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, σύσσωμο συμπαρίσταται ολόψυχα στους διωκόμενους συναδέλφους και ευελπιστεί ότι η Φυσική και Πολιτική Ηγεσία έστω και τώρα θα αναιρέσουν την άδικη αυτή δίωξη.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος   ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος
 
Πηγή: bloko.gr