Skip to the content

Εκδήλωση για τους τρίτεκνους-πολύτεκνους μέλη της Ένωσής μας

Πλημμύρισαν από αισθήματα φιλίας και αγάπης τα γραφεία μας την 26-04-2016 στη διάρκεια της εκδήλωσής μας για τη χορήγηση δωροεπιταγών των σούπερ μάρκετς «Σκλαβενίτης» σε 52 τρίτεκνες και τετράτεκνες οικογένειες συναδέλφων μας.

   Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, υλοποίησε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την αναζήτηση τρόπων στήριξης των συναδέλφων που, όντας πολύτεκνοι, αντιμετωπίζουν τα οξυμένα προβλήματα της σύγχρονης καθημερινότητας.

Τις δωροεπιταγές, αξίας 50 ευρώ, επέδωσε στους δικαιούχους ο πρόεδρος της Ένωσης ο οποίος καλωσορίζοντας τους στα γραφεία αναφέρθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίας αυτής, που έχει πρωτίστως συμβολικό χαρακτήρα και απεικονίζει το διαρκές ενδιαφέρον του σωματείου προς τα μέλη του, τόσο για τα υπηρεσιακά προβλήματα όσο και για τις δυσκολίες σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο που για πολλούς είναι αρκετές στις μέρες μας. Όπως είπε, το σωματείο θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται προς την κατεύθυνση της στήριξης των μελών του και λαμβάνοντας κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, θα πιστοποιεί καθημερινά ότι βρίσκεται δίπλα στο συνάδελφο και στις συναδέλφισσες μας, εκεί όπου το χρειάζονται κάθε φορά. Επίσης, ευχαρίστησε τον Α’ Αντιπρόεδρο Νικόλαο Τζίμα και την Οργανωτική Γραμματέα Σοφία Συμεωνίδου για την άριστη υλοποίηση της απόφασής μας, ενώ μετέφερε και το χαιρετισμό του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, ο οποίος χαιρέτησε την πρωτοβουλία και ευχήθηκε να βρει αυτή μιμητές. Τέλος μετέφερε και τα χρόνια πολλά και τις ευχές του Γεν. Γραμματέα Σταματάκη Γεωργίου και του Ταμία Ναστούλη Χρήστου οι οποίοι για υπηρεσιακούς λόγους δεν μπορούσαν να παρευρεθούν .

 

   Στην εκδήλωση παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Διευθυντής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Σωτηρόπουλος, ο οποίος από την πλευρά του εξήρε την πρωτοβουλία της Ένωσης για την οικονομική στήριξη των 52 πολύτεκνων συναδέλφων/συναδελφισσών μας και αναφερόμενος στο άγιο πνεύμα των ημερών, τόνισε ότι η ευτυχία του ανθρώπου δεν εξαρτάται από τις υλικές αξίες αλλά τροφοδοτείται με τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης που έχουν στο επίκεντρό τους τις ανθρώπινες αξίες και τον άνθρωπο. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής αποδεικνύει ότι υπηρετεί τα συνδικαλιστικά ιδανικά τόσο με τη σημερινή πρωτοβουλία της, όσο και με τις παρεμβάσεις και τις επισκέψεις του προεδρείου στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσής μας. Τόνισε δε ότι προσβλέπει στη συνεργασία με το προεδρείο, το οποίο απαρτίζεται από άξιους συναδέλφους που αγωνίζονται πραγματικά για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στις υπηρεσίες μας.Την εκδήλωση μας τίμησε επίσης με την παρουσία του παρά τις τεράστιες ανειλημμένες υποχρεώσεις του σε επιχειρησιακό επίπεδο οι οποίες έχουν αποφέρει τεράστιες επιτυχίες στον τομέα ασφάλειας της περιοχής μας ο Δ/ντης της Υποδ/νσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής Αστυνομικός Δ/ντης κ. ΛΑΣΠΙΑΣ Δήμος ο οποίος συνεχάρη το Προεδρείο της Ένωσής μας για αυτή του την ενέργεια και δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στην Ένωσή μας συμπαραστάτης σε κάθε της προσπάθεια για το κοινό καλό και το συμφέρον των συναδέλφων της Δυτικής Αττικής της οποίας νιώθει και αυτός με την σειρά του ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.

                 

   Ακολούθησε μικρή δεξίωση, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την επίδοση στους συναδέλφους μας των 52 δωροεπιταγών και με την ανταλλαγή ευχών για Καλή Ανάσταση, μια ευχή επίκαιρη όσο ποτέ, δεδομένου ότι η χώρα μας διανύει το δικό της Γολγοθά, επί έξι συναπτά έτη, με την ελπίδα ότι σύντομα θα γιορτάσει και την έξοδό της από την οικονομική κρίση.

 

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος