Skip to the content

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκεκαι φέτος την Παρασκευή 26/02/2016 ο ετήσιος χορός της Ένωσής μας στο κέντρο διασκεδάσεως «FANTASIA»παρουσία του κ. Διευθυντή της Δ.Α.Δ.Α. Ταξίαρχου κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Δημήτριου καθώς και αντιπροσωπειών της Π.Ο.ΑΣ.Υ , των Ενώσεων Αθηνών – Βορειοανατολικής Αττικής –Πειραιά και πλήθος συναδέλφων με τις οικογένειές τους.

      Η Ένωσή μας έχοντας γνώση των δυσκολιών και της οικονομικής δυσπραγίας που όλοι μας έχουμε περιέλθει, αλλά και το πόσο αναγκαίες είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην τόσο επιβαρυμένη καθημερινότητά μας, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον σκοπό αυτό.

Πιστεύουμε ότι για άλλη μια φορά καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που είναι πραγματικά στόχος μας, το να περάσουμε όλοι μαζί μια ευχάριστη βραδιά αφήνοντας για λίγο στο περιθώριο προβλήματα και δυσκολίες της καθημερινότητας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη μας που αγκάλιασαν με αγάπη αυτή μας την πρωτοβουλία, αγάπη η οποία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τους συναδέλφους σε επαγγελματικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.

 

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος