Skip to the content

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

Η Ένωσή μας όπως γνωρίζετε στο σύντομο χρόνο λειτουργίας της μεταξύ όλων των άλλων καταβάλλει και κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της Υπηρεσιακής μας καθημερινότητας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και προς άσκηση πίεσης προκειμένου να βρεθεί λύση στο μείζον πρόβλημα της έλλειψης οχημάτων η Ένωσή μας είχε προβεί στην δημοσίευση σχετικού άρθρου στην εφημερίδα «real news» στο φύλλο της Κυριακής 22-11-2015 (βλέπε εδώ) .

    Ο Πρόεδρος της εταιρίας «KLEOS» κ. Στέφανος Τσολακίδης προς τιμήν του ανταποκρίθηκε , αυθορμήτως , άμεσα και προέβη στην εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση της επισκευής υπηρεσιακού οχήματος του Ά Α.Τ. Αιγάλεω του οποίου την άμεση ανάγκη αποκατάστασης της λειτουργικότητάς του είχε γνωστοποιήσει στην Ένωσή μας ο Διοικητής της ανωτέρω Υπηρεσίας Αστυνόμος Α΄ΠΛΑΚΙΑΣ Ευάγγελος .

Το Προεδρείο της Ένωσής μας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στον κ. Τσολακίδη όχι μόνο για αυτήν την ευγενική του χορηγία αλλά και για τα γενικότερα φίλια αισθήματά του προς την μεγάλη οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. και εύχεται τέτοιες ενέργειες να βρουν ακόμα περισσότερους μιμητές.

 

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος