Skip to the content

Επιστολή προς Περιφερειάρχη Αττικής κα ΔΟΥΡΟΥ Ρένα σχετικά με την φύλαξη του Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων.

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε το Προεδρείο της Ένωσής μας έχει κάνει πάρα πολλές προσπάθειες έως σήμερα προκειμένου να επιτύχουμε την αποδέσμευση των Αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής μας από την φύλαξη του Χ.Υ.Τ.Α. των Άνω Λιοσίων.

Ως προς την επίτευξη αυτού του σκοπού η Ένωσή μας απέστειλε σχετικό έγγραφο το οποίο ακολουθεί και δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την επίτευξη του ανωτέρω στόχου.

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Καλλιδρόμου 6-8, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

e- mail : easyda@hotmail.gr

Τηλ.- 210 5717066 Fax-211 2104953

 
                    ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: 278 Περιστέρι 26 - 07 - 2016

ΠΡΟΣ: Περιφερειάρχη Αττικής κα. ΔΟΥΡΟΥ Ρένα.

ΚΟΙΝ: 1)κ. Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πλημ/κων Αθηνών.
2) Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ.

                                       

Κα. Περιφερειάρχα

 

Όπως ήδη γνωρίζετε στον χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) των Άνω Λιοσίων οι συνάδελφοί μου είναι επιφορτισμένοι με την φύλαξή του.

Όπως επίσης γνωρίζετε επιφορτιστήκαμε και αυτό το πάρεργο σε βάρος της αστυνόμευσης της κοινωνίας της Δυτικής Αττικής καθόσον αυτό το έργο θα έπρεπε να το έχετε αναλάβει εσείς ως περιφέρεια Αττικής.

Όλοι οι συνάδελφοι μας οι οποίοι εκτελούν εκεί Υπηρεσία είναι εκτεθειμένοι σε πολλούς κινδύνους καθόσον εκτελούν την διατεταγμένη Υπηρεσία χωρίς τα αναγκαία από τον νόμο μέτρα υγιεινής.

Αν και πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουμε αναφερθεί στο μείζον αυτό θέμα όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι και οι μόνοι που εξακολουθούν να κινδυνεύουν είναι οι συνάδελφοί μας αστυνομικοί και οι οικογένειές τους .

Με την παρούσα ζητούμε να αναλάβετε την φύλαξη του ΧΥΤΑ ως περιφέρεια καθώς επίσης ζητούμε από τον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες σε όποιους και αν ανήκουν όσο ψηλά και αν βρίσκονται και να τους αποδοθούν.

Προς ενημέρωση όλων , σας γνωρίζουμε ότι η περιοχή της Δυτικής Αττικής μαστίζεται από εγκληματικότητα και εμείς ως Αστυνομία συνεχίζουμε να «φυλάμε» τα απορρίμματα.

 

Μετά τιμής

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Α΄ Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος