Skip to the content

Συνάντηση με τον Δ/ντη της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου μας επισκέφτηκε σήμερα 08-07-2016 το Δ/ντη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο κ. ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάση.

    Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Τμήματα Τροχαίας της περιοχής μας.

Ειδικότερα επισημάνθηκε από μέρους μας η οριακή κατάσταση λειτουργίας που έχει περιέλθει λόγω της λειψανδρίας το Τ.Τ. Ελευσίνας αλλά και γενικότερα η τεράστια έλλειψη προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες Τροχαίας της περιοχής αρμοδιότητας μας.

Ο κ. Ταξίαρχος δήλωσε ενήμερος για τα ανωτέρω προβλήματα και μας διαβεβαίωσε ότι από μέρους του θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς επίλυσή τους ενόψει και των τακτικών μεταθέσεων που πρόκειται να γίνουν σύντομα.

Η Ένωσή μας απευθύνει θερμή παράκληση προς την φυσική και πολιτική ηγεσία να πράξει τα δέοντα ούτως ώστε να επιτευχθεί άμεσα η ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό των ανωτέρω Υπηρεσιών .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ταξίαρχο για την άμεση ανταπόκριση και την εν γένει στάση του αλλά και να κρούσουμε για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση για το οριακό σημείο που έχουν περιέλθει οι εν λόγω υπηρεσίες.

 

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Ά Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος