Skip to the content

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

Σας ενημερώνουμε ότι την 10/03/2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου μας κ .ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριου στα Αστυνομικά Τμήματα της Περιφέρεια μας ( Άνω Λιοσίων και Ασπροπύργου) συνοδευόμενου από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστρονομίας Αντιστράτηγο κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο .

 

Από την Ένωση μας παρευρέθηκε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ Αθανάσιο, τον Αντιπρόεδρο ΤΖΙΜΑ Νικόλαο ,Γενικό Γραμματέα ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ Γεώργιο, τον Ταμία ΝΑΣΤΟΥΛΗ Χρήστο και την Οργανωτική Γραμματέα ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ Σοφία.

Από πλευρά της Ένωσης μας επισημάνθηκαν τόσο οι ιδιαιτερότητες της περιοχής της Δυτικής Αττικής (εδαφική μορφολογία, σύσταση πληθυσμού κλπ) καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι των υπηρεσιών μας και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην δραματική έλλειψη προσωπικού που έχει ως συνέπεια την υπερεργασία και την καταπόνηση μέχρι ορίου εξαντλήσεως του αστυνομικού προσωπικού , τις τρομακτικές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ειδικότερα στην έλλειψη αλλά και την πολύ κακή κατάσταση από άποψη λειτουργικότητας του στόλου των οχημάτων , καθώς και στην κατασπατάληση των δυνάμεων σε πάρεργα αλλά και σε ενισχύσεις άλλων υπηρεσιών εκτός Δυτικής Αττικής .

Ο κ. Γενικός αλλά και η φυσική ηγεσία άκουσαν με προσοχή τις θέσεις και τις επισημάνσεις μας και αφού αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων μας δεσμεύτηκαν από πλευράς τους όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την ικανοποίηση αυτών.

Η Ένωση μας θα συνεχίσει να διεκδικεί ασκώντας πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να γίνουν οι δέουσες ενέργειες και επιτέλους να δοθούν λύσεις στα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους που υπηρετούν στην “πολύπαθη” περιοχή της Δυτικής Αττικής.

 

 

Για το Δ.Σ

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος