Skip to the content

Ευχαριστήριο-Χορηγία από την ΕΑΣΥΔΑ για τα κέντρα φιλοξενίας Δυτικής Αττικής

Με την τοποθέτηση δύο ηλεκτρικών ψυγείων, χορηγία της Ένωσης μας προς τους συναδέλφους, επισφραγίστηκαν οι προσπάθειες του Προεδρείου μας για την τοποθέτηση και τον εξοπλισμό οικίσκων για τους συναδέλφους που εκτελούν υπηρεσία στα κέντρα φιλοξενίας της περιοχής μας, στο ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ και την Ελευσίνα.

 

Οι προσπάθειες οι οποίες ξεκίνησαν λίγο μετά την έναρξη της λειτουργίας των εν λόγω κέντρων, παρά τις μεγάλες δυσκολίες αλλά και τα εμπόδια που κάποιες φορές αντιμετωπίσαμε, επιτέλους τελεσφόρησαν.

Η Ένωσή μας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν για την επίτευξη αυτού του στόχου και ιδιαίτερα θέλει να ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια της και σε αυτήν μας την προσπάθεια την Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κα ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα που χωρίς την δική της παρέμβαση και ενέργειες δεν θα είχε επιτευχθεί το εν λόγο εγχείρημα.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να προσπαθεί για την βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας και ευχόμαστε σε αυτήν μας την προσπάθεια να βρίσκουμε και από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες βοήθεια και υποστήριξη ούτως ώστε αν μη τι άλλο να μπορούμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Για το Δ.Σ.

- Ο -- Ο -

Πρόεδρος  Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος ΤΖΙΜΑΣ  Νικόλαος