Skip to the content

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08/01/2017 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης μας που σκόρπισε χαμόγελα στα παιδιά μας.

 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» μετά από πρόσκληση της Ένωσης μας.

Η αίθουσα του θεάτρου γέμισε ασφυκτικά από τους μικρούς μας φίλους που παρακολούθησαν μια διαφορετική παράσταση από το γνωστό ''Μάγο'' Sankara.

 

Της παράστασης προηγήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης μας όπου τα μέλη του Δ.Σ. αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκόμενους.

 

Η Ένωση μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης μας που προσέφεραν τη βοήθεια τους στους δύσκολους αυτούς καιρούς, και συγκεκριμένα τα ζαχαροπλαστεία-catering «Αύρα» , τη Βιομηχανία Μπισκότων και Ειδών Διατροφής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε., την εταιρεία PRΟDRΙNKS Ε.Π.Ε., την εταιρεία ΜEGAVEND HELLAS Α.Ε καθώς και το κατάστημα «ΠΛΑΙΣΙΟ» Μαγούλας.

Η Ένωση μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στη γιορτή διαβεβαιώνοντας τους ότι με τη βοήθεια τους θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους τόσο όσον αφορά στις διεκδικήσεις σε όλα τα δίκαια αιτήματα μας αλλά και σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.