Skip to the content

Άμεση ανταπόκριση από τον Γ.Α.Δ.Α. σε αίτημα της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                         

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σωματείου της Δυτικής Αττικής, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγό κ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Αλκιβιάδη.

Κατά την συνάντηση, είχαν τεθεί όλα τα θέματα που αφορούν τα προβλήματα που υφίστανται στην αστυνόμευση της Δυτικής Αττικής, όπως επίσης και η αφαίμαξη προσωπικού προς ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν οι εναπομείναντες συνάδελφοι στην Διεύθυνση, να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Ο κ. Γενικός πράγματι είχε αναγνωρίσει ότι υφίστανται τα ζητήματα αυτά και μας είχε δηλώσει ότι η Δυτική Αττική είναι στις προτεραιότητες του. Πράγματι λίγες ημέρες μετά μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφαση του κ. Γενικού, να μην διατίθενται σε καθημερινή βάση δέκα και πλέον συνάδελφοι στην Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής, αποτελεί ένα θετικότατο βήμα έτσι ώστε οι Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής να αφεθούν στα καθήκοντά τους, όσον αφορά την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Η Ένωση μας σε κάθε περίπτωση θα καταγγέλλει κάθε μεμπτό αλλά και θα αναγνωρίζει τις όποιες προσπάθειες έχουν θετικό πρόσημο, όσον αφορά τις Υπηρεσίες της προς την κοινωνία.

                                                                                                             

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος