Skip to the content

Επίσκεψη κλιμακίου Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Δ.Α.Δ.Α.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, συνάντηση του Ταξιάρχου κ. ΨΩΜΑ Γεωργίου και κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

αποτελούμενο από την Βουλευτή Αττικής και Υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κ.Ο. Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Βουλευτή Αχαΐας και Υπεύθυνο Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής & Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, το μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Χατζησωκράτη και τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Σπύρο Βρεττό, Απόστολο Ψωμά, Θανάση Κατερινόπουλο και Ελένη Ζωντήρου, στην οποία από πλευράς της Ένωσης συμετείχε, ο Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος και ο αντιπρόσωπος μας στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος.

Ο κ. Ταξίαρχος ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, τις δράσεις που θα αναλάβει πλέον η Διεύθυνση μετά την σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Από την πλευρά των εκπροσώπων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εκφράστηκαν οι απόψεις και κατατέθηκαν οι προτάσεις τους, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στον Δήμο Αχαρνών αλλα και γενικότερα στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η Ένωση μας αφού ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στην Δυτική Αττική, με πρωταρχικό την υποστελέχωση των Υπηρεσιών που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει και το 50% της οργανικής δύναμης, κατέθεσε προτάσεις και ζήτησε από τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης την παρέμβαση τους προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε άμεσα να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην Δυτική Αττική.