Skip to the content

Τοποθετήσεις νέο εξερχόμενων αστυφυλάκων

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Η ένωση μας σε κάθε παρέμβαση της είτε με έγγραφα είτε σε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες (Αρχηγείο-ΓΑΔΑ) είτε με παρεμβάσεις της στα ΜΜΕ,

 αναδείκνυε το μείζον θέμα της έλλειψης προσωπικού στην Διεύθυνση μας, ένα από τα προβλήματα που αποτελεί τροχοπέδη τόσο όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τις συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουμε.

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι τοποθετήσεις των νέο εξερχόμενων αστυφυλάκων και στην διεύθυνση μας τοποθετούνται 130 νέοι συνάδελφοι οι οποίοι θα μας ενισχύσουν σημαντικά στην προσπάθεια μας. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με τα δίκαια αιτήματα μας ποτέ δεν πάει χαμένη, αλλά με επιμονή, σταθερότητα και διάλογο, απευθυνόμενοι σε ευήκοα ώτα που αντιλαμβάνονται τα προβλήματα , βρίσκουμε λύσεις τόσο για την κοινωνία την οποία υπηρετούμε όσο και για εμάς τους ίδιους και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Η ένωση μας διαβεβαιώνει όλους ότι θα συνεχίσει αδιάκοπα να απαιτεί από την πολιτεία να πράξει το χρέος της προς τους αστυνομικούς και να τους εφοδιάζει με όλα τα μέσα που απαιτεί η δύσκολη και επικίνδυνη εργασία μας προκειμένου να φέρνουμε καθημερινά εις πέρας την αποστολή μας.