Skip to the content

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης μας με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης μας με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, με την συμμετοχή του Επιτελάρχη Αντιστράτηγου κ. Ανδρέα Δασκαλάκη και του Διευθυντή του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού Υποστράτηγου κ. Βολυράκη Στυλιανού.

                                           

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναδείξαμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Διεύθυνση μας. Εργασιακά, την καθημερινή αφαίμαξη του έμψυχου δυναμικού για ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων, προβλήματα που απορρέουν από τις ιδιαίτερες πληθυσμιακές ομάδες της περιοχής, ζητήματα υποδομής, στέγασης υπηρεσιών καθώς και θέματα που θα δώσουν λύση στην καθημερινότητα των υπηρετούντων στην περιοχή μας.

Ο κ. Αρχηγός μας διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει όλα τα ζητήματα που θέσαμε καθώς αναγνώρισε ότι η Δυτική Αττική είναι μια ιδιαίτερη περιοχή όσον αφορά την εγκληματικότητα και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., και κατέληξε ότι οι δράσεις και ο σχεδιασμός για την περιοχή μας θα γίνει αφού ζητήσει και τις απόψεις μας αλλά και τις προτάσεις μας που πηγάζουν από την καθημερινή επαφή μας τόσο με τους συναδέλφους όσο και με την κοινωνία.

Πιστεύουμε στον ειλικρινή διάλογο, πιστεύουμε ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, πιστεύουμε σε μια σύγχρονη Αστυνομία καθώς όλοι μας βρισκόμαστε από την ίδια πλευρά του ποταμού και κοινός σκοπός μας είναι μια δίκαιη και ασφαλή κοινωνία, που όλοι μας υπηρετούμε, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας 

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος

(6977090036) (6977571473)