Skip to the content

Στο τέλος θα μας φάνε τα ποντίκια!!!

Στα πλαίσια των επισκέψεων του Προεδρείου της Ένωσης μας σε υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής και αλληλοενημέρωσης με τους συναδέλφους μας, μεταξύ των προβλημάτων που και οι ίδιοι διαπιστώσαμε, είναι το θέμα της υγιεινής στους χώρους εργασίας μας.

Διαπιστώσαμε την παντελή έλλειψη καθαριότητας και παρά της φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών που ακόμα πληρώνουν και χρήματα οι ίδιοι για την προμήθεια αναλώσιμων ειδών καθαριότητας, η κατάσταση είναι τόσο τραγική που θα έπρεπε οι έχοντες την ευθύνη κατά τον νόμο να ντρέπονται.

Η Ένωση μας σε επικοινωνία που είχε με την αρμόδια υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και θέτοντας αυτό το επείγον και σοβαρό ζήτημα που έχει να κάνει με την ασφάλεια και την υγεία όχι μόνο των αστυνομικών, έλαβε την διαβεβαίωση ότι μέχρι και της 15 Οκτωβρίου θα έχει ανατεθεί η καθαριότητα των υπηρεσιών σε εργολάβο αφού είναι σε τελικό στάδιο η ανάθεση του έργου.

 

Οφείλουμε δε να προειδοποιήσουμε ότι εάν δεν τηρηθεί το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα και μη έχοντας άλλο πρόσφορο μέσο λύσης του θέματος θα ζητήσουμε την συνδρομή της Δικαιοσύνης καθώς με την υγεία μας δεν μπορεί κανείς ούτε να πειραματίζεται ούτε να παίζει.

 

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος

(6977090036) (6977571473)