Skip to the content

Επίσκεψη της Νάντιας ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στα γραφεία της Ένωσης μας

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον Δυτικό Τομέα Β’ Αθήνας κυρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νάντια επισκέφτηκε τα γραφεία της ένωσης μας.

 

Ο πρόεδρος, μέλη της διοίκησης και της ένωσης μας αφού την καλωσόρισαν και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές, την ενημέρωσαν για τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την δυτική αττική τόσο το προσωπικό της ελληνικής αστυνομίας όσο και τους πολίτες της δυτικής αττικής.

Η υποστελέχωση των υπηρεσιών, η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, η ακαταλληλότητα των κτιριακών υποδομών, η έλλειψη ατομικού εξοπλισμού είναι μερικά από τα προβλήματα για τα οποία η ένωσης μας δεν είναι η πρώτη φορά που τα αναδεικνύουν.

Η Κυρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ για πολλά από αυτά όπως μας δήλωσε τα γνωρίζει και σε κάθε περίπτωση όπως χαρακτηρίστηκα ανέφερε θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις και κατά επέκταση απαντήσεις τόσο ως προς την αστυνομία όσο και προς την κοινωνία.

Προσπάθεια όλων μας είναι να δώσουμε λύσεις οι οποίες θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίες τόσο για εμάς τους αστυνομικούς αλλά και να εμπεδώσουν κλίμα ασφαλείας στους πολίτες.