Skip to the content

Επίσκεψη του Μηνά ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ στα γραφεία της Ένωσης μας

O υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Δυτική Αττική κ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ Μηνάς επισκέφθηκε τα γραφεία μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς, αλλά και την αστυνόμευση στην Δυτική Αττική.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας αλλά και οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι μέλη της Ένωσης μας ενημέρωσαν αναλυτικά για το μείζον πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, για την καθημερινή αφαίμαξη δύναμης από την Διεύθυνση μας για ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων , το πρόβλημα της παλαιότητας των υπηρεσιακών οχημάτων και για την γενικότερη τραγική κατάσταση που επικρατεί στην τόσο επιβαρυμένη από άποψη εγκληματικότητας περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ δεσμεύτηκε πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια και θα εργαστεί για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων αστυνόμευσης της περιοχής τα οποία κατά την γνώμη του αποτελούν ζητήματα μείζονος σημασίας και απασχολούν έντονα τους πολίτες της περιοχής.

Η Ένωση μας θα συνεχίσει να παρουσιάζει και να αναδεικνύει στις σωστές διαστάσεις τα προβλήματα μας, και ταυτόχρονα θα πιέζει για την επίλυση τους διεκδικώντας μία καλύτερη καθημερινότητα τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους πολίτες της ξεχασμένης Δυτικής Αττικής.