Skip to the content

Κοπή βασιλόπιτας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής

Σε μία λιτή τελετή με πρωτοβουλία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχου κ. Δασκαλάκη Εμμανουήλ πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Διεύθυνσης στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ο οποίος κέρδισε και το ένα φλουρί, εκπρόσωποι των αποστράτων Δυτικής Αττικής, οι Διοικητές των υπηρεσιών, αξιωματικοί, συνάδελφοι και φίλοι της Διεύθυνσης.

Κατά την εκδήλωση αντήλλαξαν ευχές για υγεία, προκοπή και αγάπη. Ειδικότερα ο κ. Ταξίαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και προκοπή σε όλους ευχόμενος παράλληλα όλοι μαζί να καταφέρουμε να επιτευχθεί ο στόχος που ως αστυνομικοί καθημερινά υπηρετούμε και δεν είναι άλλος από το να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας στην Δυτική Αττική. Η βασιλόπιτα περιείχε τρία φλουριά τα οποία πέραν των καθιερωμένων ρεπό αντιπροσώπευαν και από μία ασημένια εικόνα ενώ σε όσους παρευρέθηκαν ο ταξίαρχος τους χάρισε από ένα αναμνηστικό γούρι. Με την ευκαιρία κοπής της βασιλόπιτας προηγήθηκε ολιγόλεπτη συγκέντρωση Διοικητών όπου τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία τους μαζί του, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, ενώ παράλληλα ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες του και στο λοιπό προσωπικό των τμημάτων.

Τέτοιες εκδηλώσεις ενισχύουν θετικά τη συνοχή και το αίσθημα συναδελφικότητας μεταξύ του προσωπικού, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν θετικά τις σχέσεις με τους διοικούντες τα οποία είναι εξόχως απαραίτητα στις τόσο δύσκολες εποχές που διανύουμε τόσο σαν πολίτες όσο και σαν επαγγελματίες σε μια πραγματικά ιδιαίτερη περιοχή όπως η Δυτική Αττική. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.