Skip to the content

Επίσκεψη Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Δυτική Αττική

    Σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη ΘΕΩΔΟΡΙΚΑΚΟΥ, συνοδευόμενου από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ  σε αστυνομικά τμήματα της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στο Α’ Α.Τ Περιστερίου και στο Α.Τ Ασπροπύργου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Δυτική Αττική αποτελεί προτεραιότητα του νέου Υπουργού καθώς είναι γνωστό ότι η Δυτική Αττική είναι η πιο εγκληματογόνος περιοχή πανελλαδικά.

     Η ένωση μας παρούσα υποδέχθηκε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του κ. Υπουργού καθώς τα προβλήματα , οι εκκρεμότητες και η αδιαφορία  στην πολύπαθη Δυτική Αττική έχουν δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις που καθημερινά βιώνουν και οι πολίτες και οι αστυνομικοί.

     Τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον κ. Υπουργό έτσι ώστε να τον ενημερώσουμε για το τι ακριβώς εννοούμε για τα προβλήματα, εκκρεμότητες και την αδιαφορία γιατί για όλα αυτά υπάρχουν και ευθύνες αλλά και ονοματεπώνυμα.

     Ίσως να είναι και η τελευταία ευκαιρία έτσι ώστε το κλίμα ασφάλειας για όλους τους πολίτες στην Δυτική Αττική να γίνει πράξη κάτι που και ο ίδιος ο κ. Υπουργός είπε ξεκάθαρα κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής πριν λίγες μέρες στο υπουργείο.

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

 

 

 

 

 

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

 

 

 

 

ΣΠΗΛΙΟΣ Κ. Κρικέτος