Skip to the content

Συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσής μας με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής

  Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχο κο Δημήτριο ΔΑΒΑΛΟ.

  Ευχηθήκαμε στον κο Διευθυντή κάθε καλό και θίξαμε τα ζητήματα που αφορούν τις Υπηρεσίες Ασφαλείας στη Διεύθυνσή μας. Συγκεκριμένα, το θέμα των κρατητηρίων στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας που αφορά τόσο τον αριθμό των κρατουμένων όσο και τις συνθήκες κράτησής τους, καθώς αυτό έχει άμεση συνέπεια για τους συναδέλφους, το ζήτημα της καθημερινής αφαίμαξης συναδέλφων για εκτέλεση υπηρεσίας εκτός της Διεύθυνσης, τη στελέχωση των Υπηρεσιών Ασφαλείας καθώς πολλές Υπηρεσίες Ασφαλείας είναι πλέον στο σημείο να βάλουν λουκέτο και να σταματήσουν να λειτουργούν.

   Καταστήσαμε σαφές ότι εάν η Υπηρεσία θέλει να λειτουργεί σε αυτό το πλαίσιο, δικαίωμά της και ας αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην κοινωνία, σε ότι όμως μας αφορά δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ουδεμία έκπτωση όσον αφορά τα δικαιώματα των συναδέλφων μας.

    Ο νοών νοείτο!

    Εάν δεν υπάρξει λύση στα προβλήματα που έχουν άμεσο αντίκτυπο στο εργασιακό περιβάλλον των συναδέλφων μας και καθώς επίσης ελλοχεύει άμεσος κίνδυνος να εκτεθούν για ζητήματα που καμία ευθύνη δεν έχουν, καταστήσαμε σαφές ότι θα απευθυνθούμε στους έχοντες από το νόμο την ευθύνη για την τήρηση ή όχι της νομιμότητας.

    Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις συναντήσεις της και με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να τους ενημερώσει για το τί συμβαίνει στη Δυτική Αττική αν και οφείλουν να το γνωρίζουν λόγω της θέσης τους.

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος