Skip to the content

Μέχρι πότε θα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος ο αστυνομικός;

Fanum (ιερά τελετή ή μυσταγωγία), fanaticus (μανιώδη ενθουσιασμός και προσκόλληση σε δόγματα και ιδεολογίες) λατινικοί όροι αρχαιοτάτων χρόνων που δυστυχώς μέχρι σήμερα τους συναντάμε καθημερινά και με τον χειρότερο τρόπο! Αποτέλεσμα του φανατισμού ήταν το προ ημερών επεισόδιο που πρόσθεσε άλλον ένα νεκρό στην ατέλειωτη λίστα. Άλλη μια αιματοβαμμένη θυσία στο βωμό του εμπορευματοποιημένου ποδοσφαίρου.

Και ποιος φταίει για αυτό, ο αστυνομικός, οι Π.Α.Ε. ίσως ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ; ;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ;

Μήπως την φύλαξη - οργάνωση πρέπει να την αναλάβει η κάθε Π.Α.Ε... Και οποία λέσχη θέλουν ενεργή, να βρίσκεται καθαρά υπό την εποπτεία της κάθε ΠΑΕ με την αντίστοιχη τιμωρία κατά περίπτωση παραβατικής συμπεριφοράς...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ;

Η συνταγή όπως φαίνεται είναι απλή και την έχουμε ξαναδεί, από δω και πέρα  περισσότεροι αστυνομικοί στα γήπεδα  πάρα πολίτες (δεν θα αναφερθούμε ξανά το πως θα γίνει αυτό…θα κοπούν ρεπό θα μείνουν οι πολίτες χωρίς ουσιαστική αστυνόμευση και θα πάμε όλοι στα γήπεδα)... και πως θα λειτουργήσει αυτό δηλαδή, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος; Το μπαλάκι ξεκίνησε να τρέχει για να δούμε που θα κάτσει ; διαθεσιμότητες και μηνύσεις από τις ΠΑΕ μάλλον φέρνει.

Η κατάσταση χρήζει ΑΜΕΣΗ ουσιαστική πολιτική παρέμβαση ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Πόσοι συνάδελφοι έχουν τραυματιστεί σε γήπεδα... 
Πόσες Π.Α.Ε. ενδιαφέρθηκαν? 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ;

Νικολαΐδης Γεώργιος,

Αντιπρόσωπος της Δυτικής Αττικής στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.