Skip to the content

Συγχαρητήρια στις ομάδες της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής!

Συγχαρητήρια στις ομάδες της ΟΠΚΕ  Δυτικής Αττικής!

Συγχαρητήρια στις ομάδες της ΟΠΚΕ  Δυτικής Αττικής που επελήφθησαν χθες το βράδυ στο Ζεφύρι αλλά και σήμερα το πρωί για την σύλληψη αυτού που διέφυγε.

Ήταν αποτελεσματικοί,  έκαναν συλλήψεις και ενήργησαν με επαγγελματισμό παρά την τρομερή υποστελέχωση των ομάδων  που μετρούν 5 πολλές φορές και 4 άτομα και προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη στις παραβατικές περιοχές τις Δυτικής Αττικής και που κανονικά θα έπρεπε να αριθμούν τουλάχιστον 10..

Τώρα 4 άτομα προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα!! 

Αυτά τα παιδιά που εχθές παραλίγο να μπούνε κάτω από τις ρόδες του ανθρώπου που πήγε να τους σκοτώσει με το όχημα ,αύριο θα φυλάνε στάσιμοι, σαν υπάλληλοι εταιρίας σεκιούριτι, κάποιο στόχο η κάποιες λαμαρίνες σε κάποια πλατεία και ορισμένους το μόνο που τους νοιάζει είναι αν είναι ξυρισμένοι κόντρα όταν τρώνε τα καδρόνια στο κεφάλι !!! Γιατί δυστυχώς κάποιοι αξιωματικοί  δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στο πεζοδρόμιο και ότι για να δουλέψεις εκεί θέλει κότσια κι όχι φρεσκοξυρισμένα μάγουλα!! 

Ας ασχοληθούν λοιπόν με το ότι κάθε μέρα διατίθεται ένα άτομο από τις ομάδες για μεταγωγή κρατουμένων, για φύλαξη των αιθουσών των δικαστηρίων και για τα μέτρα της Κρατικής Ασφάλειας που θα προκύψουν ανάλογα με την περίσταση με αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται οι ομάδες με ότι αυτό συνεπάγεται για την αποτελεσματικότητα αλλά και την ασφάλεια των συναδέλφων σε περιστατικά σαν αυτό. Έχουμε φτάσει στο σημείο όλοι οι υπηρετούντες σε αυτές, να  κάνουν τον σταυρό τους για το ποια σταθερή φύλαξη θα εμφανιστεί στην υπηρεσία που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια κάθε μέρα!!

Ας αποδεσμεύσουν  λοιπόν την υπηρεσία από πάρεργα και φυλάξεις και ας την αφήσουν να δουλέψει και σίγουρα ο κόσμος θα τους ευγνωμονεί που θα κερδίσει την ησυχία του και οι παραβατικοί θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!!

Όσο και αν φωνάζουμε εμείς σαν συνδικαλιστές αλλά και η διοίκηση της ΟΠΚΕ προς τιμήν της, για αυτά τα προβλήματα, δυστυχώς δεν εισακουγόμαστε.. 

Περαστικά στους συναδέλφους μας που απ’ ότι επικοινωνήσαμε είναι καλά στην υγεία τους και ελπίζουμε έστω και την  ύστατη στιγμή να γίνει προσπάθεια για την εξυγίανση  της υπηρεσίας που έχει τόσα πολλά να προσφέρει γενικά αλλά και πόσο μάλλον στον ήδη ταλαιπωρημένο πολίτη της Δυτικής  Αττικής.

ΧΡΥΣΑΚΗΣ Φίλιππος,

Αντιπρόσωπος της Δυτικής Αττικής στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.