Skip to the content

Πανελλήνια Ένστολη Διαμαρτυρία τη Δευτέρα 18/12/2023

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Η Ένωση Αστυνομικών Δυτικής Αττικής συμμετέχει στην Πανελλαδική διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣΥ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15.00, στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη-Παλιά Βουλή) ενώνοντας τη φωνή της με τους αστυνομικούς από όλη την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση συνεχίζει να κοροϊδεύει ασύστολα και τους αστυνομικούς και την Ελληνική κοινωνία αφού δε θεσμοθετεί την επικινδυνότητα της εργασίας μας, αν και σε κατ’ ιδίας συζητήσεις μας το αναγνωρίζει λέγοντας μας μάλιστα πόσο δίκιο έχουμε!

 Η Κυβέρνηση όμως οφείλει και σε μας τους αστυνομικούς αλλά και στην οικογένεια του συναδέλφου μας που χαροπαλεύει, να μας πει επιτέλους τί είναι αυτό που δεν έχει κάνει σωστά και φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση.

Έχει καμία ευθύνη ή πάλι φταίνε κάποιοι άλλοι;

Είμαστε διατεθειμένοι και θα το αποδείξουμε, να φτάσουμε μέχρι τέλους! Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Ούτε επαίτες είμαστε, ούτε ψάχνουμε για φιλοδωρήματα, κρατήστε τα να τα στείλετε στα παιδία σας που σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Η Ένωσή μας θα βάλει πούλμαν για όσους συναδέλφους δεν επιθυμούν να μεταβούν στη συγκέντρωση με ιδία μέσα, γι’ αυτό, προκειμένου να οργανωθεί η μετάβασή μας παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τα τηλέφωνα: 2105717066, 6977090036 (Σταματάκης Γιώργος), 6977297743 (ΤΖΙΜΑΣ Νίκος), 6906760762 (ΜΠΙΖΕΡΓΙΑΝΙΔΗΣ Γιάννης).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος